Öksüz Asker Yemin Töreninde Gözyaşlarına Boğuldu: 'Ağlama, Ben de Senin Annenim'

Sivas'ta acemi eğitimlerini tamamlayan Mehmetçik'ler 5'inci Piyade Eğitim Tugayı General Şükrü Kanatlı Kışlası'nda düzenlenen törenle yemin etti. Yemin töreni sonrasında ailelerin buluşması sırasında, öksüz bir asker gözyaşlarına boğuldu. Törene gelen bir kadın ise, 'Ben de senin annenim' diyerek askere sarılıp teselli etti.

DHA'nın haberine göre, 5'inci Piyade Eğitim Tugayı General Şükrü Kanatlı Kışlası'nda eğitimlerini tamamlayan 1999/3 tertip 1'inci kademe askerler için yemin töreni düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende 2 bin 372 Mehmetçik, silah ve Türk bayrağı üzerine el basarak yemin etti. Erlere, birliklerine ilk katılım ve başarı belgeleri verildi.

Törenin bitimindre askerlerin aileleriyle buluşması sırasında duygusal anlar yaşadı

Bu sırada diğer arkadaşlarının ailesine sarıldığı gören bir asker ise çömelerek ağlamaya başladı

Bir aile askeri teselli etmeye çalıştı

Annesinin vefat ettiği öğrenilen asker, bir süre gözyaşı döktü. Askerin gözyaşı döktüğünü gören bir aile, yanına giderek teselli etmeye çalıştı. Oğlunun yemin töreni için alana gelen bir kadın ise, 'Ben de senin annenim' diyerek ağlayan askere sarıldı.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
09.08.2019

Tankçıydım ve bizim acemi birliği 60 gun sürer. Annem ameliyat olacağı icin gelememisti. Binlerce insan ailesi ile sarilirken senin orada onlari izlemen buyuk bir yikim oluyor insana. Allah kimseye yasatmasin, cok zor.

Pasif Kullanıcı
09.08.2019

ne gariban çocuklar vardı bizim zamanımızda acemi birliğinden gelmiş daha 15 ayı var elemanlar parası yok izin kullanamıyorlardı...

09.08.2019

Eli öpülesi teyzem ALLAH senden razı olsun.

TÜM YORUMLARI OKU (11)