Okan Müderrisoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Okan Müderrisoğlu Hakkında Merak Edilenler

Okan Müderrisoğlu ismi arama motorlarında aratılmaya devam ediyor. Konuya ilişkin araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından Okan Müderrisoğlu araştırılıyor. Arama motorlarında araştırma yapılırken tarafından Okan Müderrisoğlu kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt arandı. İşte Okan Müderrisoğlu'nun hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...

Son zamanlarda en çok merak edilen isimler arasında yer alan Okan Müderrisoğlu ismi gündemde yerini aldı.

Okan Müderrisoğlu Kimdir?

Okan Müderrisoğlu gazeteci ve yazardır. Sabah gazetesi köşe yazarı ve Ankara temsilcisi, tv programı yorumcusudur. 1968, Kars doğumludur. Babası Kıbrıs Gazisi Emekli Astsubaydır. Babasının görevi nedeniyle çocukluk ve ilk gençlik yılları Adapazarı’nda geçmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Okan Müderrisoğlu Eğitim Hayatı

Okan Müderrisoğlu; Adapazarı Eser İlkokulu, Atatürk Ortaoukulu ve Adapazarı Lisesini bitirdikten sonra  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Ayrıca Hürriyet Vakfı Erol Simavi Özel İletişim ve Eğitim Merkezi’nde gazetecilik eğitimi aldı.

Okan Müderrisoğlu Kariyeri

1990 yılında Hürriyet Gazetesi’nde “ekonomi muhabirliğine” başladı. 1992 yılında Hürriyet Ankara Bölge Gazetesi’nde “İstihbarat Şefliği”ne atandı. 1993 yılında Sabah Gazetesi’ne geçti. Sabah Gazetesi’nde sırasıyla “Ekonomi Muhabirliği, yazarlık, Ankara Haber Müdürlüğü ve Ankara Temsilci Yardımcılığı” görevlerinde bulunan Müderrisoğlu, halen bu gazetede Ankara Temsilcisi ve yazar olarak görevini sürdürmektedir.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!