Onedio Logo

Okan Buruk Yazısı İşinden Etti: Yeni Şafak, Yazar Tamer Korkmaz’ın İş Akdini Sonlandırdı

Kapak Görseli

Yeni Şafak, yazar Tamer Korkmaz'ın Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u 'FETÖ' iddialarıyla hedef aldığı “Paralel Mönü’deki maydanozlu döner” başlıklı yazısını sitesinden kaldırdı. Yazısı kaldırılan yazar hakkında gündeme bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Pointer'ın haberine göre, Yeni Şafak Gazetesi, Galatasaray ve Okan Buruk ile ilgili yazdığı yazı nedeniyle köşe yazarı Tamer Korkmaz’ın iş akdini sonlandırdı.

Yazar Tamer Korkmaz hakkında gündeme gelen iddia herkesin dikkatini çekti.

Yazar Tamer Korkmaz hakkında gündeme gelen iddia herkesin dikkatini çekti. Görseli

Yeni Şafak gazetesinin yazarı Tamer Korkmaz, bugünkü “Paralel Mönü’deki maydanozlu döner” başlıklı yazısında, Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk hakkında iddialarda bulundu.

Yeni Şafak gazetesinin yazarı Tamer Korkmaz, bugünkü “Paralel Mönü’deki maydanozlu döner” başlıklı yazısında, Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk hakkında iddialarda bulundu. Görseli

Korkmaz, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, futbolu bıraktıktan sonra bir dönem AKP’den milletvekili seçilen terör örgütü FETÖ firarisi Hakan Şükür ile Malmö maçında görüşüp görüşmediğini sordu.

Korkmaz ayrıca Okan Buruk'un Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho'ya söylediği 'Ağlamasıyla meşhur, ağlamaya devam etsin' sözlerine yönelik olarak, 'Buruk, Portekizli ünlü futbol hocası ile Pensilvanya’da geberen 'sümüklü çakma hocasını' birbirine karıştırıyor! Buruk, vaktiyle Hakan Şükür ile 'Ağlayan Hoca'sının dizinin dibinde oturduğu için, ağlayan hocaları karıştırmış!' dedi.

Söz konusu yazının Yeni Şafak’ın internet sitesinden kaldırıldığı görüldü. Yazarın önce yazısı silindi sonrasında iş akdini sonlandırıldığı iddia edildi.

Yazar hakkında sosyal medyadan duyuruldu. Pointer'ın haberine göre, Yeni Şafak Gazetesi, Galatasaray ve Okan Buruk ile ilgili yazdığı yazı nedeniyle köşe yazarı Tamer Korkmaz’ın iş akdini sonlandırdı.

İşte o paylaşım:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Yarın Okullar Tatil mi? 8 İlde Okullar Tatil Edildi
DEM Parti Üçüncü Kez İmralı'ya Gidiyor! Gazeteci Kemal Öztürk: ''Yarın Türkiye İçin Önemli''
Fenerbahçe Resmen Başvurdu: "Bütün Maçları Yabancı Hakemler Yönetsin"
Mehmet Ali Erbil Hakkında İstenen Ceza Belli Oldu

Popüler İçerikler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Boykot Çağrılarına Soruşturma Başlattı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Boykot Çağrılarına Soruşturma Başlattı
Harvard Üniversitesi, Prof. Dr. Cemal Kafadar ve Yardımcısını Görevden Aldı: Ömer Çelik’ten Harvard'a Tepki
Harvard Üniversitesi, Prof. Dr. Cemal Kafadar ve Yardımcısını Görevden Aldı: Ömer Çelik’ten Harvard'a Tepki
19 Mart Sürecinde Sessiz Kaldığı İçin Eleştirilen Cem Yılmaz Sessizliğini Bozdu
19 Mart Sürecinde Sessiz Kaldığı İçin Eleştirilen Cem Yılmaz Sessizliğini Bozdu
YORUMLAR

şu yazı bile seküler bir gs taraftarının bu takımı bırakması için bir sebepken, yazarımsı arkadaşın yazısının silinmesi bile kim bilir neyin kanıtı :)

27.02.2025

Ali oç cumhur ittifakının kucağına oturunca seküler fener taraftarı birakiyor mu takimini ?

26.02.2025

Iste YANDAS Gazetelein hala Fetöcü oldugunu burdan anlayin Akkoyunlular,Hükümet ve Fetö elele ayni hedefe yürüyorlar.Hedefleri ne?Atatürksüz bir Türkiye Hüda par düsüncelerine yol vermek.Siz Hükümeti Milliyetci sanmayin .Onlarin Millietciligi Dolarlarin oldugu yerde biter...

27.02.2025

İktidar, Galatasaray'ı şampiyon yapmak için yemin etmiş, bu çok açık... Ali Koç varken bu iktidar Fenerbahçe'ye geçit vermeyecektir diye düşünüyorum. Sanırım Ali Koç'un MHP'yi ziyaret etmesi de bunu önlemenin bir adımı olabilir. Yazık, ne hallere düştü futbol ; oyuncular değil siyasiler belirliyor şampiyonu !!

27.02.2025

Ali Koç yokken de şampiyon oluyordunuz ya! Gerçekçi yorumlar yazın Allah aşkına. Spora siyaset sokmak yerine önce takım olmayı öğrensin sizinkiler

TÜM YORUMLARI OKU (20)