Okan Buruk'u mu İma Etti? Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Sitem Dolu Sözler

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile kıyasıya süren şampiyonluk mücadelesinde kendisinin yaptığı hamlelerin önemsenmediğini, konuşulmadığı ifade etti. 62 yaşındaki çalıştırıcının Haber Global'e yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Sezon başından bu yana sarı-lacivertli kulüple önemli istatistiklere imza atan İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının ardından ilk kez konuştu.

Galatasaray ile süren şampiyonluk mücadelesini değerlendiren Kartal, "bizim en az 8-10 puan önde olmamız gerekiyordu." diyerek gelen kendisine yöneltilen eleştirilere sert çıktı.

Maç içerisindeki dokunuşlarının yeteri kadar gündeme getirilmediğini ifade eden teknik adam, açıklamasında şu sözlere yer verdi 👇

"Avrupa'nın çok önemli kulüpleri bize Oosterwolde'yi soruyor. Biz onu aldık stoper oynattık. Kimse bunlardan bahsetmiyor. Başkası yapınca yere göre sığdıramıyorlar. 'Vay onu oradan aldı, oraya koydu' diyorlar.

Benim yaptıklarım neden konuşulmuyor? Ferdi'yi sol bek yapan benim, Osayi'yi sağ bek yapan benim, Serdar Dursun'u 10 numara oynatan benim. Niye kimse bunları konuşmuyor, dertleri başka."

Kartal'ın bu açıklamalarından sonra akıllara Okan Buruk geldi. Buruk, özellikle Barış Alper'i farklı bölgelerde kullanarak dikkat çekmişti.

Taraftarların sosyal medyadan yaptığı yorumlar 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir 🙌

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımızla A Milli Futbol Takımımızın Buluşması Gözlerinizden Kalpler Çıkaracak
Gündem Olan İddia: Survivor'ın Yapımcısı Acun Ilıcalı'nın Galatasaray TV’nin Yönetimini Alacağı İddia Edildi
Süper Kupa Maçı İçin Şaşırtan İddia: Galatasaray ile Oynanacak Maça Fenerbahçe U19 Takımıyla Çıkabilir!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
YORUMLAR
25.03.2024

Kariyerinde şampiyonluk yok, oyuncu değişikliği ile kendi kendini övüyorsun. Geçen açıklamasında birileri yapınca imparator oluyor dedi. Sen de 8 lig şampiyonluğu kazan 1 tane avrupa kupası getir sana da desinler. Ali Koç'tan benlik hastalığı kapmış, Allah şifa versin.

25.03.2024

ben galatasaraylıyım,lakin benden önce çopu Fenerbahçeli arkadaşıö hocayı yetersiz görmekte. soeun duruç,konuşma ağlama vs

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ