Okan Buruk, Galatasaray'a Yöneltilen Sarı Kart Eleştirilerine Yanıt Verdi

Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK'yı 1-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Maçta Galatasaray'dan sınırdaki isimlerin sarı kart görmesi ise çok konuşuldu. Bu isimlerin cezalı duruma düşmesi ve bu maçın da Adana Demirspor maçı olması 'bilerek gördüler' eleştirilerini getirdi. Maçtan sonra da Okan Buruk'a bu durum soruldu. Buruk kartlarla ilgili açıklama yaptı.

Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından görülen kartlarla ilgili "Planladığımız bir şey değildi" dedi.

Buruk, "Torreira'nınki biraz ısmarlama bir karttı. Suratına tokat yediği için kart gördü, erken de gördü. Devamlı Torreira'ya kart gösterin ısrarıyla gösterildi" dedi.

Buruk, "Diğer isimler de süre geçirdiği için kart gördü. Benzer durumu Avrupa'da da yaşadık. Kart cezalısı çok oyuncumuz var." açıklaması yaptı.

Okan Buruk sözlerini "Bazı oyuncularımızı kupa maçında, bazılarını ligde, bazı oyuncuları da Avrupa maçında kullanacağız. Kadromuzun sıkışık olduğu yerde bizim için de bu durum zor oluyor" diyerek noktaladı.

İlginizi Çekebilir

Toronto Raptors - Los Angeles Clippers Maçında Kanadalılar ABD Marşını Yuhaladı
Jose Mourinho'dan Geriye Düşme Eleştirilerine İronik Cevap Geldi
Galatasaray'ın Eski Golcüsü Necati Ateş Kendisinden Daha Kötü Olan Futbolcuları Açıkladı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
Milli Eğitim’den Bir Yeni Değişiklik Daha: Okula Başlama Yaşı Yeniden Değiştiriliyor!
YORUMLAR
04.02.2025

Yaw he he...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ