Okan Bayülgen'in Influencerlardan Sonra "Z Kuşağından Hiç Hazzetmiyorum" Açıklaması Gündem Oldu!

Haber Global'deki Muhabbet Kralı programında Prof. Dr. Barış Erdoğan’ı konuk eden Okan Bayülgen “Z kuşağından hiç hazzetmiyorum. Z’nin bir bölümünü çok seviyorum. Bir bölümüyle de ölünceye kadar düzenli olarak kafa bulmak istiyorum ve Alfa’yı kurtarmak istiyorum” diye konuşunca, tepkiler gecikmedi!

Okan Bayülgen'in son dönemde genç kuşak ile ilgili söyledikleri bir hayli dikkat çekiyor; açık açık zaten söylüyor yeni nesli sevmediğini...

İşte Influencerlardan sonra sıra Z kuşağına gelmiş ve dün akşam Haber Global'deki Muhabbet Kralı programında yine vermiş veriştirmiş...

"Z Kuşağı'ndan hiç hazzetmiyorum" diyen ünlü komedyen, yine tepkileri üzerine çekmiş!

Programında Prof. Dr. Barış Erdoğan’ı konuk eden Okan Bayülgen “Z kuşağından hiç hazzetmiyorum. Z’nin bir bölümünü çok seviyorum. Bir bölümüyle de ölünceye kadar düzenli olarak kafa bulmak istiyorum ve Alfa’yı kurtarmak istiyorum” diye konuşmuş.

İşte Okan Bey'in bu açıklamasının ardından gelen ilk tepkiler:

twitter.com

Seyreden var mı?

twitter.com

Gündem önemli!

twitter.com

Değişti mi yoksa hep mi böyleydi?

twitter.com

😂

twitter.com

Siz ne diyorsunuz Okan Bayülgen'in bu çıkışına?

Gelin konuşalım!

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR

Gayet haklı. Z kuşağı bizi kurtacak diyip övünenler var birde. Bu kuşak fazla arsız ve terbiyesiz. Çoğu sosyal medya kölesi. Terbiye, nezaket diye bir şey yok içlerinde. Ağızlarından küfür eksik olmuyor, saygı ve sevgi nedir bilmiyorlar. Özgürlük ve arsızlık arasındaki farklı çözümleyemiyorlar. Ebeveyinlerine karşı gelmeyi eğlence olarak görüyorlar. Ellerinde sigara-alkol ortamcı kafasına bürünüp "cool" olduklarını zannediyorlar. Hepsi böyle değil elbette ama bir çoğu ne yazık ki bu durumda. Çoğu umutsuz vaka. bu ülkeyi tiktok çekerek kurtarabileceklerini sanan zavallı bir kuşak.

22.11.2021

Temel sorun Z kuşağı değil Y kuşağı aslında (ben de Y kuşağıyım) 10 yaşında bir oğlum var ve tam olarak yukarıda Z kuşağı ile ilgili bahsedilen şeyleri yaşıyorum. Kendi çocuğum çok şükür ki öyle değil ama arkadaşları çok fena benimki de yanında kala kala elbet dönüşecek. Biz Y kuşağı büyürken anne baba hatta büyükanne büyükbaba ile büyüdük, baba çalışır anne olurdu büyük bir çoğunluk en azından böyleydi. Şimdi anne baba çalışıyor, çocuklar genelde aile ortamında değil kreşte büyüyor, tabi dijital çağ her şeye erişim kolaylığı çocukları bizler değil çevre/sosyal medya büyütüyor. Ahlak, terbiye gibi kavramların içeriği değişiyor. Bizim zamanımızda salak demek büyük bir küfürdü şimdi küfürden sayılmıyor. Sonuçta ne ekerseniz onu biçersiniz. Z kuşağından şikayetçiyseniz Y kuşağını suçlayın.

OK BOOMER!

20.11.2021

Beğenmeyebilir, kendi görüşü. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil.

TÜM YORUMLARI OKU (28)