Okan Bayülgen'den Sığınmacı Açıklaması: "Aynı Kaderi Paylaşıyoruz"

Kendi yazıp yönettiği Richard oyununun temsilinde sanatseverlerle buluşan Okan Bayülgen'in sığınmacılar hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada tartışma yarattı.

Sohbet programları ile meşhur Okan Bayülgen'i mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü komedyen Zara, Disko Kralı, Uykusuzlar Kulübü gibi TV programları ile televizyon dünyasının öne çıkan isimlerinden bir tanesi.

Yıllar boyunca ekranlarda sunduğu programlar ile akıllara kazınan Okan Bayülgen son zamanlarda tiyatro ile ilgileniyor.

Biliyorsunuz ki ünlü komedyen açıklamaları ile en dikkat çeken isimlerden biri. Bazen açıklamaları ile büyük destek gören Bayülgen bazen de toplu eleştirilere maruz kalıyor tabii.

Kendi yazıp yönettiği Richard oyununun temsilinde sanatseverlerle buluşan ünlü isim bu sefer de sığınmacılar hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi.

Bayülgen, sığınmacılar hakkında "Buradan İngiltere'ye giden ya da güneyimizden, güney doğumuzdan bizim topraklarımıza gelenler, aslında ortak bir kaderi paylaşıyor 'öteki' olarak" açıklamalarında bulundu.

Ünlü komedyenin "Biz göç alıyor, sığınmacı alıyoruz, onlara öteki muamelesi yapıyoruz. Biz de çalışmak, eğitim ya da yerleşmek için başka ülkelere gidiyoruz. Biz de orada öteki muamelesi görüyoruz" açıklamaları da dikkat çekti.

Siz Okan Bayülgen'in sığınmacılar hakkında yaptığı açıklamalara katılıyor musunuz? Hadi, yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yıllar İçinde Hiç Değişmediğine İnanıp Kendini Övmelere Doyamayan Ebru Gündeş'e Estetikleri Hatırlatıldı!
Müslüm Gürses'in Daha Önce Seslendirip Paylaşmadığı 6 Şarkılık Albümü Geliyor!
Verdiği Kilolarla Bambaşka Birine Dönüşen Ata Demirer Takipçisinden Gelen "Kilo" Yorumuna Kayıtsız Kalamadı!

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
29.03.2024

Hiç kimse ülkemize yani dolaylı olarak bize girdiği kadar başka yere bu kadar rahat gidemiyor en büyük fark bu öncelikle. Kaçak gidenleri bile belli testlerden geçirip o şekilde kabul ediyorlar. Ve yine hiçbir ülkede sığınmacıya kendi milletinden çok değer verilmiyor. Velev ki biz gittik uyum sağlayamadık göndersinler kardeşim en doğal hakları, ki yapıyorlar da. Tabi biz de böyle bir uygulama da yok. Misafir diye diye milyonlarca mülteci "Türkümüz" oldu. Hangi hükümet kendi vatandaşına geçirip mülteciye veriyor?

29.03.2024

Tamam da adam hükümet politikasindan bahsetmiyor ki toplumsal yaklaşıma dikkat çekmiş. Bir alman vatandaşı sığınmacılara oteki muamelesi yapiyor lakin baska bi ulkeye sığınan bir alman bilmiyoruz ya da alışık olduğumuz bir şey değil. Türkler öyle mi?

29.03.2024

Hadi oradan neresi aynı oturduğun yerde bir tane bile sığınmacı yoktur bundan adım gibi eminim boş boş konuşma

29.03.2024

Ben bebekte yaşıyorum bizim site de 3 4 aile vwr babamda bebek yokuşunda oturuyor babamın yan villası inı arap bir aile aldı. Anlayacağın her yerdeler

29.03.2024

Hassiktir lan X large gavat! Hangi ülkeye sırt çantası ile sınırdan elini kolunu sallayarak giriyorsun? Hangi ülke bu kadar kontrolsüz alıyor göçmenleri?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ