Okan Bayülgen'den Olay Açıklama! Netflix İzlemek "Loser"lık...

Şov dünyasının önemli ismi Okan Bayülgen, dijital içerik platformlarının devi olan Netflix hakkında yaptığı açıklamalarla duyanları şok etti. Netflix'in yakında 'outlet dükkan' klasmanında yer alacağını iddia etti. Pek çok ülkede içerik yayınlayan ve pek çok ülkenin ürettiği içeriği bünyesinde barındıran platformda bulunan dizi ve filmlere keskin bir eleştiride bulunan Bayülgen 'Netflix izlemek 'loser'lık' dedi. İşte Okan Bayülgen'in Netflix hakkında o açıklamaları...

Şovmen Okay Bayülgen Haber Global kanalında yaptığı Uykusuzlar Kulübü programında dijital içeri devi Netflix hakkında görüşlerini paylaştı. Sivri diliyle tanınan şovmenin kullandığı ifadeler ise izleyenleri hayrete düşürdü.

Outlet Dükkan Loserları

Okan Bayülgen, Haber Global kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu üstlendiği Uykusuzlar Kulübü programında Netflix'le ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu.

'Netflix de biraz artık yapı market, yeme içme marketine dönüyor. O organizasyon bir süre sonra outlet dükkana doğru gidecek. Loser bir görüntü arz edecek' ifadelerini kullandı.

Eleştirilerinin ardı arkası kesilmeyen Bayülgen sözlerine şöyle devam etti:

'Bir arkadaşını aradın, 'Ne yapıyorsun' dediğinde, 'Gezmelerdeyim, sen ne yapıyorsun?' dersen... 'O yakışıklı çocuk çıktı televizyona, ona bakıyorum' dediğinde bu bir loser'lık değil midir?'

Loser Ne Demek?

İngilizce öbekli kelimelerden bir tanesi olan loser, Türkçe anlam ifadesi ile kaybeden anlamına geliyor. Argo olarak da kullanılabiliyor ve bu aşamada ezik, geri planda kalmış, dışlanmış anlamında da tercih ediliyor. Özellikle sözlük tipi platformlarda asosyal ve başarısız insanlar için de bu tanım yapılabiliyor ve bu kelime kullanılıyor.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!