Oğuzhan Uğur'un Filmi 'Borç Harç'tan İlk Fragman Geldi

Yapımını Nays Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Efe Hızır'ın, senaristliğini Hasan Karakuş ve Hande Turan'ın yaptığı; başrollerinde Oğuzhan Uğur, Melisa Akman, Burak Topaloğlu, Esra Kucur, Esma Soysal, Gökçe Özyol ve Cenk Durmazel'in paylaştığı Borç Harç filmi 18 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
29.11.2018

Vizyona girmeden iptal edin bence, bu ne amk ya her önüne gelen film yapıyor. Bırakın da herkes kendi işini yapsın. Sanatçı sanatla, futbolcu futbolla, siyasetçi siyasetle ilgilensin. Biri diğerinin işini yapmaya kalkışınca ortaya böyle b*k gibi bir şey çıkıyor.

Her popüler olan kitap yazıyor diye Yusuf Günce nin kitabını yere atan adam biraz popüler olunca önce kitap yazdı sonra film çekti. İşte dünya böyle biyer etrafına iki şakşakcı toplayan herkes kendini bir bok sanıyor bu ülkede..

Kitabıda güzel değil ayrıca tavsiye etmiyorum.

29.11.2018

Çok sırıtmış ve artık klişe olmaya başladı fenomenlerin çektiği filmler hep aynı içerik, aynı tarz. Kendisini her ne kadar YouTube üzerinden severek takip etsem de fragmanı beğenmedim filmden de hiç bir beklentim yok.

TÜM YORUMLARI OKU (30)