Oğuzhan Uğur'un Canlı Yayında Gözleri Doldu: '39 Yaşında Allah'a Keşke Superman Olsam Diye Yalvardım'

Oğuzhan Uğur o anlarda, Hatay'da gördükleri karşısında Allah'a yalvardığını belirterek, '39 yaşında Allah'a yalvardım keşke Superman olsam da birilerini uçarak, kaçarak kurtarsaydım' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
07.02.2023

Gerçekten durum çok vahim hala normal bir afet gibi tepki verenler var 28 yaşında bu kadar çok ağladığımı bu kadar çok bişeyden korktuğumu hatırlamıyorum ömrümde…

07.02.2023

99 depremini aratmayacak bir felaket yaşıyoruz, hatta belki de çok daha ağır! Her şeyden haberimiz var! “Ulaşılmadık yer kalmadı” diyorlar kesinlikle yalan. En hafifini görüyorsunuz haberlerde! Kahramanmaraş'ta ayakta kalan binalar oldukça az. Daha ekiplerin ulaşamadığı pek çok yer var. Hatay merkeze, Elbistan’a henüz bundan 4-5 saat önce girildi. Afet durumunda müdahale için ayakta kalması gerekirken bu ülkede önce hastaneler çöktü, yardım gidecek ama yollar çöktü, havaalanları çöktü. Başta İskenderun limanı olmak üzere pek çok yer yanıyor! Gönderdiğiniz yardım kamyonları Konya yolunda, dün geceden beri orada bekliyorlar. Çünkü yollar açılmadı. Allah bu hükümeti kahretsin! Hala çıkmış ülkeyi yöneten (yönetemeyen) şahıs ekranlarda insanları tehdit ediyor.

07.02.2023

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🕋🕋🕋🕋🕋😭😭😭😭😭

TÜM YORUMLARI OKU (4)