Oğuzhan Uğur Tekel Bayii Saldırganları İçin İdam İsteyenlere Tepki Gösterdi!

İstanbul Esenyurt'ta bir tekelde 3 kişiye saldıran ve 2 kişinin ölümüne neden olan 4 saldırgan için sosyal medyada idam çağrıları başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Oktay Saral da 'Yaşasın idam' paylaşımı yapmıştı. Bu paylaşımların ardından Oğuzhan Uğur idam isteyenlere tepki gösterdi.

Esenyurt'ta bir tekel bayiide yaşanan silahlı saldırı Türkiye'de adeta infial yarattı ve gündeme oturdu.

Tekel bayisine gelen eli silahlı 4 kişi, dükkandan bulunan 3 gence saldırdı. Olayda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen yaralandı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler kan dondururken olayın nedeni de ortaya çıktı:

Tekel Bayisindeki Kan Donduran Olayın Nedeni Ortaya Çıktı!

Saldırıyla ilgili tepkiler çığ gibi büyürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Oktay Saral, yaptığı idam paylaşımı nedeniyle gündem oldu.

Saral, paylaşımında "Yaşasın idam" ifadesini kullandı.

Burada detaylara bakabilirsiniz:

Erdoğan'ın Başdanışmanı Saral'dan "Yaşasın İdam" Paylaşımı

Birçok kullanıcı da sosyal medyada 'idam' konusunu gündeme taşıdı. Oğuzhan Uğur bu paylaşımlara daha fazla dayanamayarak tepki gösterdi.

Uğur, "Biz nerede hata yapıyoruz? demeden, konuyu yine alelacele idam gelsine bağladı büyüklerimiz. Toprağı yeşile boyamak, miting zamanı yola asfalt dökmek gibi. Asalım bitsin der gibi. Biter mi? Şu adalet sisteminde idam… Temeli atmadan kuleyi dikmek gibi." dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tekel Bayisine Saldıran Şüphelilerden Biri Daha Yakalandı
Esenyurt’ta Öldürülen Tekel Bayisi Sahibinin Babası Ortaya Çıktı: “600 Bin TL Borcum Vardı”

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
31.07.2023

Bazı suçlar için idam isteyenlerden biri olarak bunun içinde bulunduğumuz sistemde işe yaramayacağını düşünüyorum. Elinde bu güç olanlar yine asıl suçluları değil keyfi karar verecek kadar ileri gitmesinden korkuyorum. Ellerine geçecek olan bı silah olur sadece, neticede zaten adaletten yoksunuz o yüzden çözüm değil daha çok kaos getirir.

31.07.2023

İdam gelirse ilk olarak aydınları asarlar, muhalifleri keserler, kendilerinden olmayanları türlü türlü bahaneler ile bu hayattan koparırlar...Bahsettin bazı suçlar için idam değil de kimyasal hadım daha mantıklı yapabiliyorlarsa önce çocuk tecavüzcülerine, pedofililere ve sapkınlara kimyasal hadımı getirsinler ama olur mu önce kendileri gider bok yoluna...

31.07.2023

Bu heriften hazzetmem normalde. Ama öyle doğru söylüyor ki. İdam bu ülkede işine gelmeyen herkesi biçmek için kullanılabilecek bir enstrüman gibi. Ergenekon davalarını hatırlayın insanların bilgisayarlarına delil yerleştirildi. Delil yaratarak insanların infaz edilemeyeceğinin bir garantisi yok

31.07.2023

idam gelse birimizi bırakmazlar canlarını sıkanı asarlar, sizin hakkınızda bi terör suçlaması yaparlar kendinizi daha ne olduğunu anlamadan dar ağacında bulursunuz. bu şeyler şakaya gelecek şeyler değil. tecavüz gibi suçların cezası olarak daha kimyasal hadım gelmemiş ne idamı?

TÜM YORUMLARI OKU (37)