Oğuzhan Uğur Sesinin Kullanıldığı Yeni Nesil Dolandırıcılık Karşısında Sitem Ederek Tepki Gösterdi

Oğuzhan Uğur yalnızca 10 dolarlık bir maliyetle sesinin kullanıldığı yeni nesil dolandırıcılık karşısında 'Çok başkaydı hayalimizdeki gelecek' diyerek isyan etti.

Yapay zeka tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de kasıp kavurmaya devam ediyor. Gelişen bu teknoloji olumlu gelişmelerin yanında olumsuz da birçok şeyi beraberinde getirdi.

Daha önce yapay zekanın kullanılarak pek çok ünlü ismin mağdur edildiğine de şahit olmuştuk. Bu isimler arasında Defne Samyeli de vardı.

Ünlü gazeteci İbrahim Haskoloğlu geçtiğimiz gün kişisel verilerin çalınmasından doğan yeni nesil dolandırıcılık yöntemlerini bir bir açıkladı.

"Sizin numaranızdan ailenizi, yakınlarınızı, iş ortaklarınızı arayabiliyorlar. Üstelik sesinizi taklit ederek" diyen Haskoloğlu, yalnızca 3 dakikada 10 dolarlık bir maliyetle seslerin Ekrem İmamoğlu ve Oğuzhan Uğur yapıldığını açıkladı.

Hepimize "Pes artık!" dedirten yeni nesil dolandırıcılık çerçevesinde sesi taklit edilen Oğuzhan Uğur da yaşananlara tepkisiz kalmadı.

Uğur, "Jetgiller izleyen çocuklar olarak çok başkaydı hayalimizdeki gelecek… Kesinlikle bu değildi" ifadelerini kullandı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İlginizi Çekebilir

Sakla Beni'nin 'İncila'sıydı: Cemre Baysel Defiledeki Devasa Pembe Güllü Kombiniyle Dile Düştü!
Kızılcık Şerbeti'nin 'Nilay'ı Feyza Civelek İhanet İtirafında Bulundu: Alican Kurt'la Ayrılmış!
Şahan Gökbakar, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın "Yapı" İddialarını Tiye Aldı!

Popüler İçerikler

'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
İkbal ve Ayşenur'u Vahşice Katleden Semih Çelik'in Annesi ATV'ye Konuştu: "İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı!"
Narin Cinayetinde Önemli Gelişme: Ölüm Yeri ve Saati Kesinlik Kazandı!
YORUMLAR
10.10.2024

Acilen her yerde bunların açıklanıp insanların bilinçlendirilmesi lazım, interneti yoğun bir şekilde kullanan kişiler bundan haberdar olsa da, ülke de bu tarz dolandırıcılıklardan haberi olmayan tonla insan var. Ana akım haberlerde defalarca geçmeli insanlar uyarılmalı, özellikle de yaşlı bireyler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ