Oğuzhan Uğur Paylaştı: Norm Ender'in Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Yaptığı Marş Tüyleri Diken Diken Etti

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan Mevzular Açık Mikrofon bölümünü heyecanla beklerken, Oğuzhan Uğur'dan yeni tanıtım geldi. Norm Ender ve ekibinin hazırladığı ve M.A.M 100. yıl özel bölümünde sunduğu 100. yıl marşı sosyal medyanın gündemine oturdu!

Yalnızca birkaç gün sonra, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını herkese ve her şeye inat büyük bir heyecan, umut ve sevgiyle kutlayacağız.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine hazırlanan birçok projeyi şimdiden dinledik ve izledik, hepsinde de tüylerimiz diken diken oldu. Olmaya da devam edecek!

Bildiğiniz üzere, deprem ve seçim döneminde oldukça kritik yayınlar ve programlar yayınlanan Oğuzhan Uğur da Mevzular Açık Mikrofon 100. yıl özel bölümü hazırlayacağını duyurmuş, birkaç tanıtımını da yayınlamıştı.

Geçtiğimiz saatlerde, Oğuzhan Uğur'dan yeni bir M.A.M 100. yıl özel bölüm tanıtımı geldi.

Oğuzhan Uğur'un yayınladığı yeni tanıtımında yer alan rapçi Norm Ender ve ekibinin 100. yıla özel hazırladığı marş sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

1. İltifat yağmuruna tutulan ve dinleyenleri duygulandıran marş "Parla", Tarkan'ın geçtiğimiz gün yayınladığı "Sen Rahat Uyu" marşıyla da karşılaştırıldı. Gelin, kim ne demiş beraber bakalım! 👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

10. 👇

11. 👇

12. 👇

13. 👇

14. 👇

Bize, Tarkan'ın "Sen Rahat Uyu" marşını ekleyip, son sözü size bırakmak düşer!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 90 Yıl Sonra 10. Yıl Marşı'nın Arşiv Kaydını Tamamladı

Popüler İçerikler

Hülya Avşar'a Evlenmek İstediğini Söyleyen Murat Boz "Artık Tahammülüm Yok" İtirafıyla Gündem Oldu
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
25.10.2023

Cumhuriyet ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkten rahatsız olup, 28 ekimde filistin için Atatürk Havalimanında miting yapanları öpsün marşlarımız ♥️

25.10.2023

Yaptığın yorumun filistinle mitingle ne alakası var acaba. Kimseyi kimse öpmesin kardeşim bu ülke bizim bu toprak bizim yetti artık şu ayrıştırma kafanız.

25.10.2023

Duysun bizim bu gök deniz!

olum tarkan rahat uyu diye şarkı yaptı, marş değil. siz bayılıyorsunuz her duyduğunuza marş demeye. onunla bunun ne alakası var.

TÜM YORUMLARI OKU (33)