Oğuzhan Uğur'la P!NÇ: Ebeveynler, Zaman, Seks Robotu, Arda Erel, İbrahim Selim ve Gündem

Oğuzhan Uğurla P!NÇ son sürat devam ediyor...

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
05.02.2018

O kadar abartılıyor ki çevrede amk, ülkedeki tek zeki erkek o sanırsın .. Herkesin bildiğini hikayeleyip,küfürleyip anlatıyor. Bir de yanındakiler herif osursa gülecek,ota boka efekt gibi yarılarak kahkaha atıyorlar. Aynı Danlanın erkek versiyonu gibi , sadece ağzı daha piç.

11.02.2018

yapamadığı makyaj videlarını çekmekten başka bir bok yapmayan danla ile mi karşılaştırıyorsun adamı :D herkesin bildiği hikayeler de olabilir, ki bu adam sadece hikaye anlatmıyor. bir videosunu bile başından sonuna kadar izlemediğine eminim. sırf goygoy yapmıyor, fikir veriyor yol gösteriyor. elbette tek değil, ama şu mecrada özgürce konuşup bir şeylere dikkat çeken 3-5 insandan bir tanesi. sadece onedio videolarıyla tanıma oğuzhan'ı. BaBaLa adında bir kanalı var, orada Mevzular adı altında video serisi de çekiyor. Bir izle bakalım küfürlediği hikayeleri anlatıp osuruktan gülmeler mi oluyor yoksa başka şeyler mi konuşuluyor. İzle de anla biraz. Pinç serisi goygoy için sadece

05.02.2018

Oğuzhan a da yazdım onedio.com a da şikayet ettiğim bir konu var ilk misafiri, izleyicisi kıza ne "ne hayatlar var resmen bu adam beni becermez diye adam mı terk edilir' gibi bir cümle kuruyor ki resmen rezalet ve büyük terbiyesizlik. Bizim milletçe huyumuzdur bir şeyi çok abartırız abarttığımız şeyde kendini böyle bir halt sanır... O kızdan gerçekten özür dilemeli bir kız babası olarak söylüyorum o kızın ailesi yakınları bu videoyu izlerken utanmayacaklar mı?

05.02.2018

Bu video değil bu arada bir önceki videosunda...

Oğuzhan senden çocuğum olsun istiyorum :D

TÜM YORUMLARI OKU (13)