Oğuzhan Uğur’la P!NÇ: Beyaz Show, Uber-Taksi, Arapsaçı Filmi Oyuncuları, Boğaziçi Caz Korosu

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.03.2018

Yazık koroda sağda ve solda 2 çocuk var, herkesin suratı nal gibi ortadayken onların kafaları yarım çıkmış. En çok onlara üzüldüm :(

02.04.2018

Bu adamı ilk babalayı açtığından beri takip ediyodum ama bu küfürleri, iğrenç bel altı espri(!)leri mide bulandırmaya başladı. Bir de bu cinsiyetçi küfürleri 'aklınıza o organ geliyorsa sapıksınız' diyerek savununca tamamen bıraktım takip etmeyi. Beyaz Showa katıldığını görmüştüm başlıkta da görünce acaba ne olmuş diye bir bakıyım dedim daha ilk cümlesinden mide bulandırdı gene. Sen kullandığın küfre insanların neden karşı olduğunu anlayamacak kapasitesizlikte biriysen istediğin kadar konuş boş. Sen benim vücudumu aşağılıyorsun, sanki cinsellik kadına cezaymış gibi iğrenç iğrenç şeyler söylüyorsun sonra da cinsiyetçi küfür etme denilince sapıksınız diyorsun. Beyaz gibi saygılı seviyeli bir adamın senin viddeolarını beğenmesine de ayrı şaşırdım. Umarım bir gün kadınlarla ilgili herhangi bir şeyi hakaret olarak kullanmanın ne kadar yanlış olduğunu anlarsın.

05.04.2018

Kesinlikle, mesela kadın hakları ile ilgili bi haber çıkıyor. Onlardaki yorumlarda bile küfürlerin hepsi bayanlara yönelik yapılıyor. Bunu da kadın haklarını savunmak için yapıyorlar. Üstelik bayanı erkeği yok. Bayanlar bile aynı şekilde küfür ediyor.

Pasif Kullanıcı
28.03.2018

Keşke Feridun Düzağac’ı konuk alsanız. Buna sevinecek çok insan olacağından eminim.

TÜM YORUMLARI OKU (11)