Oğuzhan Uğur Açıkladı: Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon'a Katılacak mı?

BaBala Tv'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon son günlerin en dikkat çeken programlarından biri haline geldi. Sunuculuğunu Oğuzhan Uğur'un üstlendiği programın son konuğu DEVA Partisi lideri Ali Babacan oldu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programa katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu. Konuyla ilgili açıklama Oğuzhan Uğur'dan geldi.

BaBala Tv kanalında yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon adlı YouTube programı son zamanların en ilgi gören yapımları arasında yer aldı.

Siyaset gündeminin dikkat çeken ve ön planında yer alan isimleri konuk eden programda izleyiciler, konuk olan kişiye birçok soru yöneltiyor.

Yapımı izleyenler hızla yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi konuk olan siyasi ismlerin ideolojilerini, projeleri gibi birçok konuyu öğrenme şansı yakalıyor.

İlk bölümünde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı konuk alan Oğuzhan Uğur; Muharrem İnce, Sinan Oğan, Barış Atay, Cem Uzan, Metin Külünk ve Ahmet Davutoğlu gibi isimleri de ağırlamıştı.

Gündemden düşmeyen programın son bölümünde yer alan konu ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan oldu.

Millet İttifakı liderlerinden biri olan Ali Babacan'ın konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon 12.Bölüm, 2 Mayıs Salı günü 23.30'da Babala Tv'de yayınlandı.

Ali Babacan'ın ardından kimin konuk olacağı hakkında araştırmalar başladı elbette. Mevzular Açık Mikrofon konukları arasındaki durumu merak edilenlerden biri de Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Kılıçdaroğlu'nun programa katılıp katılmayacağı konusundaki açıklamayı ise Oğuzhan Uğur yaptı.

Uğur, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon'a katılmayacak. Kılıçdaroğlu'nun ekibi provokasyonlarla ilgili çekinceleri olduğu için gelmeyeceklerini söyledi' ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Babacan'a "Siz Ne Zaman Yargılanacaksınız?" Sorusu
Oğuzhan Uğur'dan Sinan Oğan'ın Katıldığı Programla İlgili Açıklama: 'Son Gün Karar Aldım, Yayınlamayacağız'
Oğuzhan Uğur'a Konuk Olan Ali Babacan'ın İkinci Tur Açıklamasına Muharrem İnce'den Jet Yanıt Geldi!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
03.05.2023

RTE'nin de, onun da katılmasını isterdim şahsen. sırf sorulanlara ne karşılık vereceklerini merak ettiğimden, daha da mühimi nasıl cevap vereceklerinden. RTE katılsa bile oraya gelen seyirci dilediğini soramaz, soracağını da korkuyla yöneltir.

03.05.2023

Kapı önünde 20 tane ekip aracı olurdu muhtemelen. Sorusunu soranı apar topar götürülerdi.

03.05.2023

Çok doğru bir karar. "Açık Mikrofon" programını "Genç Bakış" programı ile kıyaslıyorlar ama alakası yok. Genç Bakış 'ta belli bir zeka seviyesine sahip, üniversite öğrencileri soru soruyordu. Açık Mikrofon 'a saçma sapan sorular soran bir sürü kişi geliyor. Resmen soru sormak için değil, algı yaratmak için saldırı niteliğinde sorular soranlar var. İlk defa AKP 'den biri tarafsız bir programa katıldı, 21 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar, sorulacak binlerce soru varken kayda değer soru sayısı bir elin parmak sayısını geçmez. O sorularda "ben kendimi temsilen buradayım, AKP 'yi temsilen burada değilim" diyerek geçiştirdi. Bir de üstüne "pizza ısmarlıyor kral" diye alkışladılar. Kılıçdaroğlu katılırsa iktidar medyasının provake edeceği çok durumlar yaşanır. Ayrıca RTE 'nin katılmayacağı kesin bir programa Kılıçdaroğlu 'nun katılmasının beklenmesi de ayrı bir ironi...

03.05.2023

götü yememiş işte, o da biliyo oylarının düşeceğini

03.05.2023

terbiyesizsin bu 1 . adam 75 yaşında milletvekili ve emekli yüksek müsteşar. bu adamın geçim kaygısı yok bu da 2 . 18-30 yaş arasındaki sen ise almanya'ya gittiğinde 20 tane su alırsan aylığın biter bu da 3. sidik yarıştırdığınız kişinin karnı tok sırtı pek. siz ne ayaksınız peki ? adam sizin için siyasette. bu adam ne çaldı ne de çalmayı planlıyor. kaybeden kılıçdaroğlu değil sen olacaksın genç arkadaş.

TÜM YORUMLARI OKU (32)