Öğretmenleriyle Aralarından 'Su Sızmayan' 21 Akıl Küpü Öğrenci Tiplemesi

Hepimiz, öğrencilik hayatımızda öğretmenlerimizi ailemizden daha çok görmüşüzdür ve onlarla vakit geçirmişizdir. Öğretmen-öğrenci ilişkisi kimi zaman kötü olsa da çoğu zaman kahkahalara boğacak kadar komik oluyor. 

21 kişinin öğretmenleriyle aralarında geçen komik diyaloglarla alakalı Ekşi Sözlük 'te açılan öğretmen öğrenci diyalogları başlığı altında girilen entryler gösteriyor ki; bazı kişiler başından geçen en komik öğretmen öğrenci hikayelerini çok komik anlatabiliyorlar.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
04.11.2016

Matematik hocası sınıfa girer. Ödev verdiği testi kontrol ederken birisi yakınır. "Hocam bu sorular çok zor ya TEOG'da çıkarsa ne yapacağız ?" hoca gülerek cevap verir "Bakanlıkta bu soruları yazacak kadar zeki insan mı vardı ?".

04.11.2016

Lisede bir ingilizce hocamın başına gelen bir olay: + ingilizce türkçe gibi değil. türkçede bulunan birçok ses yoktur ingilizcede. mesela 'ş'. biraz gürültüden sonra büyük bir grup şu soruyu hocaya sormuştur. - are you sure?

Pasif Kullanıcı
04.11.2016

Ders matematik, hoca 150 boylarında ve 250 kg falan. (dış görünüşü ile ilgili bir aşağılamam yok. Kadın deliydi) Bir tartışmadı aldı başını gitti. Taktı kafayı bırakacak. Laf yetiştirmekten yorulur sevgili hocam ve sonun da sinirle bağırır. "Horus, duvar gibisin! Sana çarpan geri dönüyor." Horus cevap verir, +e hocam, siz de lastik top gibisiniz... (Horus 'un dersten kalması ile neticelenir.....) :(

TÜM YORUMLARI OKU (17)