Öğretmenlerinden Yedikleri Dayakları Anlatarak Hepimizin Kötü Okul Anılarını Tetikleyen Twitter Kullanıcıları

İstanbul'da bir lise öğretmeninin öğrencisini darp ettiği görüntülerin sosyal medyaya yayılması infiale yol açtı. Pek çok kullanıcı, öğretmene sövüp sayarak görevden alınmasını istedi. Üstelik bazılarının öğretmeni desteklediği bile görüldü. Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından Twitter'da pek çok kişi lisedeki dayak anılarını anlattı. @raskolibov adlı kullanıcının paylaşımına gelen o anılara gelin hep birlikte bakalım.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beylikdüzü'nde bir lise öğretmeni, 9. sınıf bir öğrencisini kitapla darbetti. Öğrencinin arkadaşları tarafından kameraya alınan bu anlar sosyal medyada viral oldu. Videoyu izleyen kullanıcılar adeta öğretmene lanet etti.

Öğrencisini döven öğretmenin görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından pek çok kullanıcı lise öğretmenlerinden nasıl dayak yediklerini paylaşmaya başladı.

Twitter'da @raskolibov adlı kullanıcı da bunlardan biriydi. Kullanıcı, paylaşımında lisede yediği dayağı anlatıp takipçilerinden de anlatmalarını istedi. Paylaşıma birbirinden sinir bozucu lise dayak anıları geldi. Gelin onları hep birlikte okuyalım.

twitter.com

1.

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

twitter.com

15.

twitter.com

16.

twitter.com

17.

twitter.com

18.

twitter.com

19.

twitter.com

Sizin öğretmenden yediğiniz en ilginç dayak neydi? Buyrun yorumlara...

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

Netflix'in Dilan Polat Olayını Dizi Olarak Çekmesini İsteyenlerin Yaptığı Goygoy Hepinizi Çok Güldürecek
Eren Erdem ile İsim Benzerliği Olan Erdem Erdem "Sen de Kılıçdaroğlu ile Defol Git" Mesajlarına Tepki Gösterdi
Kızılcık Şerbeti'nde Gerdek Gecesi Camdan Atılan Nursema'nın Halloween Kostümü Olarak Seçilmesi Pes Dedirtti

Popüler İçerikler

Atatürk'ün 'Bozkurt İşareti' Yaptığı İddia Edilen Fotoğraf Hakkında Gerçek Ortaya Çıktı!
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
YORUMLAR
08.11.2023

Yazdım yine yazabilirim. İlkokul 3-4 sınıfta karı koca denk gelmişti. Adam kafama kalın kitapla vurdu, ertesi sene eşi geldi. O daha da beterdi. O sene sabahçı olduğumuz için öğlen evlere dağılıyorduk. Bir gün bana öyle sert tokat attı ki annem akşam eve geldiğinde kadının el izleri yanağımdaydı. Annemi tansiyon hastası yaptı. Benim için "çocuğunuzun kafadan sorunu var" dedi. Adi şerefsizler. Lise 2. sınıfta bilgisayar hocası, biz nöbetçiyken, yerimizde duruyorduk, hademe aşağı inmemiz istiklal marşı okunacağını söyledi. Merdivenlerde bu şerefsiz geldi hiç laf etmeden ikimize de birer tokat attı. Ertesi gün babam rehber öğretmenle konuştu, konuyu öyle kapattılar. Ertesi sene bu herif bizim sınıfta bilgisayar dersine girmeye başladı. İlk geldiğinde "ben burada çok öğrenci dövdüm" dedi. Ama öyle böyle söylemedi, kasıla kasıla, çok matah bir şey gibi gurur duyarcasına söyledi. Böyle şerefsizlerle öğrencilik hayatı bitti. İnşallah kendileri de yaptıkları her kötülük için acı çekiyordur.

08.11.2023

o karı koca olan öğretmenlerin ismini hatırlıyormusun bizde de vardı aynı durum

08.11.2023

Ortaokul zamanlarında açık saç takıntısı ile biz kızlara okulu dersi zehir edip, eline doladığı saçlarla defalarca ağır hakaretler savurup şiddet gösterirdi. Her öğrencinin vardır bir travması, Umarım önlem alınır böylesi insanlar *eğitim*adı altında çocuklara cehennemi yaşatmazlar.

08.11.2023

orta okulda en sevdiğim arkadaşımın Rapunzel gibi saçları vardı. Türkçe öğretmenimiz sayın Deniz cengizzzzzzzz kızın agzina avucunu açıp sakızı vermesini istedi. kızcağız da sakızı verdi öğretmenin avucuna. kadın gitti sakızı kızın saclarina yapıştırdı. biz şok tabi. iyice eliyle bastıra bastıra o guzelim saçlara yapış yapis sakızı dolamisti. sonrası işte olaylar olaylar... deliler öğretmen olmasın

TÜM YORUMLARI OKU (29)