Öğretmenlere Kötü Haber: Bunu Yapan Öğretmenin Maaşında Kesinti Yapılacak

Öğretmenlere kötü haber geldi. Sabah'tan Zübeyde Yalçın'ın haberine göre, öğretmenler artık özel ders veremeyecek. Ayrıca fenomen öğretmenler de unutulmadı. Onlar için de ciddi yaptırımlar konuşuluyor. 

TBMM Genel Kurulu, öğretmenlik yasa teklifinin 3 maddesini daha kabul etti.

Buna göre, özel ders veren veya özel ders için yönlendirme yapanlara aylıktan kesme cezası uygulanacak.

Sabah'tan Zübeyde Yalçın'ın haberine göre, sosyal medyada 'fenomen' olmak isteyenlere yönelik yaptırım da geliyor.

Öğrencilere ve eğitim süreçlerine ilişkin ses veya görüntüleri ile ilgili mevzuatta belirlenmiş usuller dışında paylaşanlara kınama cezası verilecek.

Bunun yanında, öğretmenlik mesleğiyle bağdaşmayacak şekilde öğrencilere olumsuz örnek teşkil edecek söz, davranış, hâl ve hareketlerde bulunanlara, öğrencilerin ders başarılarının değerlendirilmesinde taraflı davrananlara, eğitim-öğretim sürecinde bakanlıkça onaylanan öğretim programının belirlediği amaç ve hedeflere aykırı faaliyet ve uygulamalar yapanların aylığından da kesilecek.

Suç Makineleri Sokaklarda Cirit Atarken Eylem Yapan İşçiler Sert Müdahale İle Gözaltına Alındı
Bebek Arabasıyla Kaldırımda Yürüyen Kadın TIR'ın Altında Kaldı: Şoför Serbest Bırakıldı
Suç Kaydı Yok! Katilin Babası Konuştu: 'Psikolojik Sorunları Vardı'
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kadın Cinayetlerindeki Suçluyu Açıkladı: ''Diziler ve Video Oyunları''

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
Mazhar Alanson'un Vefat Eden Kızı Eda Alanson ile Birlikte Bir Filmde Rol Aldığı Ortaya Çıktı
Semih Çelik’in Takıntılı Olduğu İkbal İçin Çektiği Video Ortaya Çıktı: “Seni Öldürmek İçin Gelmiştim”
YORUMLAR

Lan olm siz nasıl psikopatlarsınız, yanlış siyasetiniz nedeniyle ekonomi çöktü, şimdi öğretmenine, yani geleceğini inşa edecek kişiye 3 kuruş maaş veriyorsun, yetmiyor, yeter mi ulan psikopatlar… Kuru ekmek mi yesin, öğretmen öğrenmeden öğretebilir mi? E öğretmende eğitimini, hakkını kullanıyor mesai dışı ek gelir elde ediyor. Size ne ulan, gidin işinizi yapın deneyleyin, istismar edenin yakasına yapışın, çalışmayalım yatalım diye millete hapis hayatı yaşatamazsınız. Ya, ideoloji falan geçinde , insan gibi istiyorum bak… valla…. Allah aşkına aga, bi gitseniz de kurtulsak ya… Bezdirdiniz valla bezdirdiniz milleti

05.10.2024

Öğretmen mi üç kuruş alıyormuş. Asgari ücretin ne kadar olduğunu biliyorsun inşallah. Bu kadar ahmaklığa pes yani. Artı zaten özel ders vermeleri yasak. Haberi yapan sıvamış.

05.10.2024

birisi şu haberi yapan kişiye özel dersin zaten yasak olduğunu hatırlatsın. dikkat çekmek için yapılan saçma sapan bir haber.

05.10.2024

Milli eğitim bakanlığına bağlı tüm öğretmenlerin zaten özel ders vermeleri yasak. Artı altta birisi yazmış. Üç kuruş maaş alıyorlar diye. Hastır oradan. Türkiye şartlarında gayet güzel maaş alıyorlar. Bu salağa birisi asgari ücretin miktarını öğretsin lütfen.

TÜM YORUMLARI OKU (28)