Öğretmenler Kendi Tinder'ını Kurdu! Sosyal Medyada Açılan Öğretmen İlişki Hesabı Ortalığı Karıştırdı...

Günümüz teknoloji çağında sosyal medya kullanmak artık bir yaşam biçimi haline geldi. Öyle ki neredeyse artık sosyal medya hesabı olmayan insan kalmadı. Z kuşağıyla birlikte daha da aktif hale gelen sosyal medya ortamında bazen enteresan durumlar da yaşanabiliyor. Bunlardan biri de ülkemizde ilişki arayan öğretmenler için açılan sosyal medya hesabı oldu. Sosyal medya kullanıcıları durum karşısında ikiye bölündü. İşte detaylar...

Son yıllarda sosyal medya uygulamaları neredeyse hayatımızın büyük bir bölümünü kapsamaya başladı. Durum böyle olunca zaman zaman yaşadığımız ilişkileri de sosyal medya hesaplarından bulabiliyoruz. Son yıllarda sosyal medya hesaplarından tanışıp evlenen kişilerin sayısı da artmış durumda. Geçtiğimiz günlerde öğretmenlerin tanışıp ilişki kurabildiği bir sosyal medya hesabı gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları hesabı desteklerken bazıları ise ağır eleştirdi. İşte haberin detayları...

Öğretmenler Çift Adlı Hesap Tepkilere Neden Oldu

Twitter ve Ekşi Sözlük gibi platformlarda gündeme gelen öğretmenlerin tanışma hesabı tepkilere neden oldu. Instagram'da açılan 'Öğretmenler Çift' adlı hesapta eğitim alanında görev alan veya ataması gerçekleşmemiş birçok öğretmen kendi özelliklerini yazarak taliplerini arıyor.

Kimlerin Paylaşılacağına Admin Karar Veriyor

Öğretmenlerin yazdığı özellikler arasında yaş, boy, kilo, kariyer, ev, araba ve burç gibi çeşitli özellikler bulunuyor. Ayrıca isteyen kişiler paylaşımlarına karşı taraftan beklediklerini yazabiliyorlar. Hesapta kimlerin paylaşılacağına ise sayfanın admini karar veriyor.

"Öğretmenler Aradığı Ciddi İlişkiyi, Sevgiliyi veya Eşi Burada Bulabilecek"

Sayfanın biyografi kısmında 'Öğretmenler aradığı ciddi ilişkiyi, sevgiliyi veya eşi burada bulabilecek' yazısı karşımıza çıkarken sayfanın takipçi sayısı sürekli yükseliyor. Öğretmenlerin ilişki bulması için açılan sayfaya gelen tepkilerin nedeni ise bazı kişiler bu tarz bir sayfanın öğretmenlik mesleğine zarar vereceğini savunuyor. Bazı kullanıcılar ise bunun çok normal olduğunu ve günümüzde birçok kişinin sosyal medyadan ilişki bulduğunu savunuyor.

Sayfanın Admininden Açıklama

Hesabın eleştirilerin odağında olmasından dolayı hesap sahibi sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Sayfanın sahibi hesapla ilgili 'Burası öğretmenlere özel ciddi bir tanışma platformudur' dedi.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
05.04.2022

Bunun haber haline gelmesi bile komik...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ