Öğretmeni Dövdüğü İddia Edilen Müdür, Yeni Okulunda Protesto Edildi: 'Adeta Ödüllendirildi'

Antalya’da öğretmen dövdüğü iddiasıyla başka bir okulda görevlendirilen müdür, yeni okulunda öğretmenler ve veliler tarafından protesto edildi.

Veliler, bu görevlendirmenin adil olmadığını belirterek, B.T.'nin okuldan alınmasını istedi

"Açığa alınması gerekiyordu"

DHA'da yer alan habere göre, Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Fatin Iltar ise kurumların yasalardan alınan yetkiler ile yönetilmesi gerektiğini belirterek, 'Bu müdürün soruşturma ve araştırma esnasında geçici süreli açığa alınması gerekirken yine ilçenin en güzide okullarından birine görevlendirilerek adeta ödüllendirildiği görülmektedir.'

"Öğretmene uyguladığı şiddet kabul edilemez"

'Yaşadığımız bu dönemde insanlara çağdışı olan şiddetin uygulanmasına karşı durulması gerekirken kurumun yöneticisinin öğretmene uyguladığı şiddet kabul edilemez. Örnek olması gereken okul idarecileri ve öğretmenler bu davranışı sergiledikleri zaman kötü örnek oluşturur' dedi.

Ne olmuştu?

Konyaaltı ilçesinde, 16 Ekim'de meydana gelen olayda, Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun müdürü B.T. ile görsel sanatlar öğretmeni A.U. arasında tartışma çıktı. Öğrencilerin okulda olduğu saatte çıkan tartışma, koridorda devam etti. Diğer öğretmenlerin önünde meydana gelen olayda B.T.'nin, öğretmen A.U.'nun başına cisimle vurduğu ileri sürüldü.

Soruşturma başlatıldı

Kanlar içinde kalan A.U., ihbarla okula gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye götürüldü. Kavganın basına yansımanın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı.

Müdürün okulu değiştirildi

Soruşturma süresince B.T., aynı ilçedeki Z. Marsel-Z. Denizhan Öner Ortaokulu'na müdür olarak atanırken, bu okulun müdürü de kavganın çıktığı okulda görevlendirildi.

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
22.10.2019

Torpili yoksa bu orospu çocuğunun başka da bişi demiyorum. Ona o torpili yapanın da te amk

22.10.2019

Artık insan gibi konuşup, iletişim kurmak hayalden ibaret. Devir, zorbaların devri. Saygılar.

23.10.2019

Ben ilkokuldayken akıl sağlığı yerinde olmayan bir mdr.yard. vardı. 1. sınıfta koşuyorum diye ondan öyle bir dayak yemiştim ki, annem kanlar içinde görünce şok olmuş, koşarak okula gitmişti. Tabi annemden sakladılar o kişiyi. Sonrasında okul değişikliği yapıldı o kişiye. Bize yapılan açıklamada: "Emekliliğine 1-2 sene var diye idare ediyoruz" oldu. Acaba diğer okulda kaç öğrencinin daha canı yandı. Maalesef torpili olan insanlar yüzünden bu ülkeden bir b.k olmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (4)