Öğretmenden Öğrenciye Tekme Tokat Dayak!

Gaziantep’te bir lise öğrencisinin öğretmeninden feci şekilde dayak yediği anlar telefon kamerasına yansıdı. Gaziantep Valiliği, görüntüye ilişkin yasal işlem başlattı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Bostancık Anadolu Lisesi’nde görevli bir öğretmen, ders sırasında öğrencisini tekme tokat dövdü. 

O anlar başka bir öğrenci tarafından kayda alındı. Öğretmenin öğrenciye birkaç defa tokat atması görüntülerde yer alırken, görüntüler sırasına geçmek için hareketlenen öğrenciye öğretmenin tekme atmasıyla son buldu.

“Valilik takip edecek”

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
09.01.2022

Kendim öğretmen olduğum için biliyorum, öğrenciler gıcık oldukları öğretmene komplo kuruyorlar. 2-3 kişi anlaşıp öğretmeni tahrik ediyor, diğeri de onu videoya çekiyor. Nerden bilmiş dayak atacağını da videoya çekmiş. Hadi güvenlik kamerası olsa anlarım 7/24 kayıtta olduğu için kaydetmiş derim de öğrenci çekince insan acaba mı diyor. Öğretmeni özellikle de lise öğretmenlerini şaklaban ettiler bu öğrenciler. Höt desen kayıt edip şikayet ediyorlar. Çoğu öğretmen başım ağrımasın diye öğrenciye bulaşmıyor bile, başım ağrımasın da dersimi anlatıp çıkayım modunda.

09.01.2022

Ne yazık ki öyle.....

09.01.2022

Yorumları okuyunca öğretmenlerin seviyesi gözle görünüyor. Ne demek tahrik etmesi veya saygısızlık yapması? Kanun var kural var disiplin cezası verirsin gerekirse okuldan atarsın olur biter, dövmek nedir yahu?

09.01.2022

Disiplin cezası filan diye bir şey yok artık. Bilakis öğretmenler okulda dersi bile tartarak veriyor , ağzından çıkan sözler bile şikayet konusu oluyor. Ellerinde güç olduğunu biliyorlar , bir sözümüz öğretmenin başını ağrıtır modundalar . Zamanında deneme sınavında kopya çeken birini görüp , çocuğun kendisine bile bakmadan ,pencereden bakarak ,yapılanın anlamsızlığına değindim. Ertesi gün müdür hışımla azarladı . Bana neymiş çocuğun çektiği kopyadan , çekerse çeksinmiş ... Saçını topla diye kız öğrenciyi uyaran bayan öğretmen arkadaş aylar a müfettişle uğraştı. Yine kendim , sınıfı pis görüp isyan ettim , tüm okulu toplamış birisi ,üstelik söz konusu sınıftan bile değil toplayan, müdüre şikayet etmişler , "biz buraya okumaya mı geldik ,laf duymaya mı ! " diye ... Artık bıraktım . Dersi verip çıkıyorum. Ahırda otursalar karışmıyorum . Bir öğretmen sınıfın pisliğine bile yaptırımı bırak söz söyleyemeyecekse eğitim mi kalır o yerde ? Şu anda öğrencilerin hiçbirine ceza yok.

09.01.2022

Öğretmen, ne olursa olsun vurmamalı; ama aileden sadece dayakla eğitim almayı öğrenmiş çocuklar, dayak atmayan öğretmeni adam yerine koymayabiliyor maalesef. Bizim okulda da öylelerinin en sevdikleri ve saygı duydukları öğretmenler dayakçı tiplerdi :(

09.01.2022

Evet bir ara bana "hocam bizi dövün biz ancak dayaktan anlarız" diyorlardı hangi sınıfa girsem . Yüzüme karşı açık açık "falanca hoca bağırıyor ,herkes dinliyor , çıt çıkmıyor,siz ses çıkarmıyorsunuz hep konuşuyorlar bir şey demiyorsunuz nasıl olsa diye " diyorlardı . Şok oluyordum . Hâlâ da şaşırıyorum ya ! Şahsen ağaç dallarını sallayan çocuk görsem yanına gidip "başkası seni böyle sarsıp sallasa ne yapardın ?" diye sorup (genelde "döverim hocam ne yapacağım" diyorlar , cevabı alınca , ağaç sana cevap veremiyor diye mi sallıyorsun , tekme atıyorsun filan diye konuşan bir insanım . Bana böyle demeleri çok tuhaf geliyordu. Başını okşamak istediğimde elleriyle kendini korumaya kalkan çocuklar gördüm ,aileleri evde çocukların başlarına sadece vurmak için yaklaşınca benim de öyle yapacağımı sanıyorlardı... Çok üzücü gerçekten.

TÜM YORUMLARI OKU (16)