Öğretmen Ders Anlatırken Sınıfta Sigara İçen Öğrenciye Sosyal Medyadan Tepki!

Sınıfta öğretmen ders anlatırken öğrencinin sigara içtiğine ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntü tepki çekti. Görüntülerin, hangi okulda çekildiğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Ankara'da bir okulda çekildiği iddia edilen görüntüde, İngilizce öğretmeni sınıfta ders anlatırken bir öğrencinin pencere kenarında sigara içtiği görüldü.

Görüntüler, kısa sürede büyük tepki topladı. Görüntünün, hangi okulda çekildiğinin belirlenmesi için çalışma inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
03.12.2019

öğretmen ders anlatıyor ama kimse dinlemiyor, ders dinlemek dışında her şey yapılıyor. meb'in liselere ciddi şekilde el atması gerekli. eğitim zorunlu olmamalı, değerini bilenler okula alınmalı.

04.12.2019

öğretmenin bir etkisi ve yetkisi yok ki artık önüne gelen uzman olmuş öğretmeni eleştiriyor veliler çocuklarının nazik ayağına taş değmesin diye öğretmeni şikayet ediyor veli öğretmen dövüyor öğrenci öğretmen bıçaklıyor niteliksiz müfredatı hiç söylemiyorum bile... işte yeni nesil hayrını görün

03.12.2019

öğretmen değilim ama bu mesleği aşağılayanların ağzına kürekle vurasım geliyor. anne babalar bir tane cocugu zapt edemiyor onların terbiye edemediklerinden 10larcası bir sınıfta öğretmene kalıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (18)