Öğretmen, Çok Konuşan Öğrencisinin Ağzını Bantladı, Ortalık Karıştı

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir İngilizce öğretmeni 11 yaşındaki öğrencisi çok konuştuğu için ağzını bantladı. Ağzı bantlanan öğrenci, çektiği fotoğrafı annesine gönderince ortalık karıştı. Anne, öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Karolina eyaletindeki bir ilkokulda 6. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Brady Webster isimli öğrenci öğretmeni tarafından ağzının bantladığı fotoğrafı annesine “Ne yapacağımı bilmiyorum” yazarak gönderdi.

Oğlundan gelen mesaj sonrasında durumu okulla görüşen anne benzer bantlanma cezasının defalarca kez yaşandığını ancak yetkililerin bir şey yapmadığını iddia etti.

Öğretmene herhangi bir ceza verilmesini söyleyen anne oğluyla aralarındaki mesajlaşmayı Facebook’tan paylaştı.

Annenin oğlunun ağzı bantlanmış bir şekilde çekilen görüntülerini sosyal medyadan paylaşması üzerine öğretmene tepkiler yağdı.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan anne öğretmenin öğrencilerin bileklerini bantla birbirlerine bağladığı ve durumun aylardır devam ettiğini söyledi.

İnsanlıktan Nasibini Alamamış Ev Arkadaşlarının Yaptıkları Acayip Şeyleri Paylaşarak Bizleri Şoke Eden 15 Kişi

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
24.03.2023

Öğrenciye fiziksel müdahale hiçbir şekilde kabul edilemez . Ama bazı çocuklar eğitilmiyor, insanı çileden çıkarana kadar uğraşıyor. Bunlar genelde ailesinden terbiye almamış sorumsuz insanların kuralsız çocukları oluyor.

24.03.2023

Bir eğitimci olarak söylüyorum o aileleri yetiştirenler de eğitimci. Evet gerçekten bazı öğrenciler çileden çıkarıyor ama bu kabul edilemez. Öğrenciye bağırmak bile doğru değil biz onlara örnek oluyoruz.

25.03.2023

Yaşım 40.Biz çocukken, öğretmen beni çimdikledi diye eve gitsem, üzerine babam eşek sudan gelinceye kadar döverdi. Ne halt ettin Allah bilir diye. Çünkü öğretmenlik ve okul saygın bir meslekti. Herkes öğrenme motivasyonu ile okula gittiğinde gerçekten iyi eğitim alınıyordu. Öğretmenler adeta 2. Annemiz babmızdı. Hem sever hem korkar, hemde üzeceğiz öğretmenimizi diye tüm ödevlerimizi zamanında yapmaya çalışır, derste parmak kaldırmaya özen gösterirdik. Şu an ise öğretmenlik mesleği ayaklar altında ve bu öğretmenlerin hatası değil. Eğitim aile de başlar, ama ailede eğitim almamış bir çocuğu öğretmeni birşey öğretmez. Saygı, terbiye disiplin ailede başlar. Öğretmenlerin işi çok zor artık çünkü, terbiyesiz, eğitimsiz ve elindeki telefon alındığında hiçbir şey bilmeyen cahil bir kuşak ile uğraşmak zorunda kalıyorlar.

24.03.2023

vay mk gavatı.

TÜM YORUMLARI OKU (5)