Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak? 20 Bin Öğretmen Ataması İçin Takvim Belli Oldu Mu?

Öğretmen adayları, bu yıl içerisinde yapılacak 20 bin öğretmen atamasının ne zaman yapılacağını merak ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 2021 yılında toplam 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurmuştu. KPSS alan sınavlarında ter döken öğretmen adayları MEB’in yayınladığı atama takvimine göre tercihlerini gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmen atama takvimi ile ilgili açıklamada bulundu. İşte 2021 öğretmen atama takvimi…

2021 Yılı Öğretmen Atama Takvimi Belli Oldu Mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklaması sonrası öğretmen adayları, öğretmen atama takvimini araştırmaya başladı. Öğretmen atama takvimi henüz açıklanmadı. Dün Edirne’de bulunan Bakan Selçuk, öğretmen atama takviminin yakında zamanda duyurulacağını söyledi. Selçuk; “'Dün toplantısı yapıldı. Önümüzdeki aylarda bu takvim nasıl olacak, nasıl işleyecek, personel müdürlüğümüz bunu getirdi bize. Ben döndüğümde tekrar konuşacağız ve atama takvimini ilan edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Öğretmen atama takviminin önümüzdeki hafta içinde açıklanması bekleniyor. Ayrıca hangi branştan kaç öğretmen atancağı kontenjanı da belli olacak.

Popüler İçerikler

Sefo Kadınlara Kaptırdık Demişti, Bartu Konsere Çıkmıştı: Alişan'ın Etek Gündemi Yorumları Tartışma Yarattı
Yaş Farkı Olay Olmuştu: Su Burcu Yazgı Coşkun, Burak Deniz'li Dizi Hakkında İlk Kez Konuştu!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!