20 Bin Öğretmen Ataması Olacak! Öğretmen Atama Takvimi Belli Oldu Mu?

Öğretmen adaylarının beklediği öğretmen atama takvimi merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, her yıl belirlediği kontenjan kadar öğretmen ataması yapıyor. Milyonlarca öğretmen adayı, KPSS sınavlarında ter döküyor ve hayallerini kurduğu öğretmenlik mesleğine kavuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki yıl içerisinde 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Peki, 2021 yılı öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi belli oldu mu? İşte 2021 yılı öğretmen atamalarıyla ilgili son bilgileri…

2021 Öğretmen Atama Tarihleri

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı okul açılışında konuşma yapan Erdoğan; bu yıl içerisinde 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. 

Bu yıl yapılacak öğretmen atama tarihleri ve kontenjan bilgisi henüz açıklanmazken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamda; “Çok net bir tarih vermek mümkün değil ama çok uzun süreceğini sanmıyorum' demişti.

Bakan Selçuk, öğretmen ataması kontenjan bilgisinin de Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonrasında açıklanacağını duyurdu.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''