Öğrendiğinizde Yatak Maceralarınızın Sıradanlığını Yüzünüze Çarpacak 13 Hayvansal Durum

Bizim cinsel hayatımız diğer hayvanların yanında oldukça heyecansız!

1. Dişi fillerin klitorisleri oldukça gelişmiştir; dışarıdan bakıldığında görüntüsü bir penisi andırır. Erkek fille dişi fili tam olarak ayırt edemeyebilirsiniz.

Bu durum aynı zamanda erkek filin istediği zaman dişi fille ilişkiye girememesi anlamına geliyor. Öncelikle dişi filin klitorisini vücut içine alması gerekiyor. Dişi fil bunu yapmazsa erkek filin şansı oldukça az.

2. Erkek şemsiye örümceğinin vücuduna oranla o kadar büyük bir penisi vardır ki çiftleştikten sonra penisini vücudundan ayırması gerekir.

Taşıması oldukça fazla enerji gerektirdiği için çiftleştikten sonra penisini bırakan şemsiye örümceği maalesef hayatı boyunca bir daha çiftleşemiyor. Küçük hadımların yeni görevleri ise çiftleşmek isteyen diğer erkekleri korumak oluyor.

3. Şehirlerde yaşayan kuşlar, şehir gürültüsü nedeniyle çiftleşmek için eşlerini bulmakta zorluk çekebiliyor.

4. Manakin kuşu çiftleşme öncesinde moonwalk yaparak dişisini tavlamaya çalışıyor.

5. Dişi şempanzelerin, insanlarda olduğu gibi duygusal bağlılık besledikleri erkeklerle cinsel birlikteliklerinde orgazm olma ihtimalleri artıyor.

Japon makaklarında gerçekleştirilen bir araştırmada ise statü farkı da orgazm olma ihtimalini değiştirebiliyor. Örneğin yüksek statüdeki bir erkek düşük statüdeki bir dişiyle birlikte olduğunda orgazm olma ihtimali artarken, düşük statüdeki erkekle yüksek statüdeki bir dişi beraber olduğunda orgazm olma ihtimali düşüyor.

6. Dişi yusufçuklar vücutlarında sperm depolayabilen bir organa sahip ve hayatları boyunca bu depo spermleri kullanabilir.

Depolayabilecekleri spermleri bir ya da iki çiftleşmeyle alabilirler.

7. Kanatlarını açıp karnını sallayarak dişisini tavlayan erkek peygamber devesi, çiftleşmenin ardından dişisi tarafından mideye indiriliyor.

8. Kanguruların iki tanesi sperm ve bir tanesi doğum için olmak üzere tam üç vajinası bulunuyor.

İki vajinasıyla beraber iki tane de uterusu bulunan dişi kanguruların sürekli hamile olması gayet de olasıdır.

Ayrıca iki sperm vajinasına karşılık erkek kanguruların iki uçlu penisleri var.

9. Rakipleriyle savaşıp onların arasından sıyrılan erkek kirpi dişisinin kızışmasını arttırmak için üzerine işiyor.

10. Tavuklar istemedikleri erkeklerin spermlerini vücutlarından dışarı atabiliyor.

Horozlardan daha küçük boyuta sahip olan tavuklar genellikle çiftleşme hareketlerine karşı direnemiyor. Ancak bunun cezasını spermleri vücutlarından atarak veriyorlar. Bunun yerine statüsü daha yüksek horozlardan yavrulamayı tercih ediyorlar.

11. Üreme döneminde günde yaklaşık 14 saat süreyle çiftleşen erkek Antechinus faresinin bir süre sonra hormon dengesizliğinden bağışıklığı düşüyor ve ölüyor.

Tam anlamıyla intihar!

12. Erkek timsahlar sürekli erekte halde bulunuyor.

Penis, timsahın kloakının içinde bulunuyor. Herhangi bir çiftleşme davranışında timsah penisini kloaktan dışarı çıkarıyor.

13. Cinsel olarak hayal kırıklığına uğramış yunuslar tecavüze yeltenebiliyor; çocuklarını ve diğer yunusları öldürüp insanlara da cinsel saldırıda bulunabiliyor.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
17.07.2017

Yunuslar o sevimli gülümsemelerinin altında diğer hayvanlar:kadar vahşiler. Bir animalog vahşi bir yunus balığının köpek balığı kadar tehlikeli olabileceğinden bahsetmişti. Bir belgeselde ise dalgıça cinsel taciz yapan bir yunus vardı. Burnunu kadının poposuna değdiriyordu. Kadın kaçmaya çalıştı, eşi olan diğer dalgıcın arkasına saklandı, eşi yunusu uzaklaştırmaya çalışıyor, karısını arkasına alıyor ama yunus öbür taraftan dolanıp gene kadını buluyor başta gülselerde olay giderek tatsız bir hale gelince kadın sudan çıkmak zorunda kaldı.

19.07.2017

çirkinlikte bence insanla yarışır

Yunusları hep masum ve güleç yüzlü sanıyordum meğer o da FETÖ gibiymiş

Acı olan ise okuyan öngörülü araştıran insanlar önceden yunusların böyle bir özelliğe sahip olduğunu biliyorlar ve insanlara söylüyorlar, bunu söylemelerine rağmen "yoh laa Yunuslar öyle şeyy yapmazlağğ" savunmasına geçiyorlar. Ama taa ki başlarına gelene kadar. Bunu neden anlattım? Ben de bilmiyorum. Ne bileyim öyle fetö falan deyince aklıma gelivedii garii...

17.07.2017

bok atmadigimiz bir yunus kalmisti zaten

TÜM YORUMLARI OKU (21)