Taa kreşten üniversiteye hatta yüksek lisansı doktorası derken eğitim şu kısacık hayatımızda geniş bir alan kaplıyor. Peki öğrencilik esnasında kullandığımız araç gereçlerin karakterimizle bir ilgisi var mı? Biz analiz ettik oldu.
Taa kreşten üniversiteye hatta yüksek lisansı doktorası derken eğitim şu kısacık hayatımızda geniş bir alan kaplıyor. Peki öğrencilik esnasında kullandığımız araç gereçlerin karakterimizle bir ilgisi var mı? Biz analiz ettik oldu.
Highlighter kullanmak önemli yerlerin altını çizmenin dışında bir hastalık, bir tutku. Önemli yerleri belirtmemize yarayan bu kalemlerin tutkunları gaza gelip tüm kitabı gökkuşağına çevirebiliyor. Belki de çizerken gelen o 'hışıııırt' sesi tatlı geliyor.
0.9 uç kullananlar sayıca az oldukları için diğer öğrencilerden farklıdır. Sınıfta çok az kişide 0.9 uç olduğunu bildiği için kimseye minnet etmez. Ucunu fazla fazla taşır.
Geldiğimde de farkımı ortaya koyuyorum kalem kutusu aynı zamanda.
Bordo kalemliler sizi bulur...
En güzel işlemler bu kalemlerle çözülür.
Bu silgiyi kullanana paranı emanet et, borç ver hatta Facebook şifreni göster. Yeşil silgi kullanandan zarar gelmez.
Sabun kalıbı gibi olan silgileri pek çoğunuz görmüşsünüzdür. Bu öğrenciler ileride 20 kiloluk teneke yağ, 48 ruloluk tuvalet kağıdı almaya da meyilli olur.
Siyah silgi başkaldırıdır.
Hoca uyuduğunu fark edip not al dediğinde düğmeye basılır. İki santimlik bir uç fıyt diye kayar düşer. Uykulu gözlerle sağa sola '0.7 ucu olan var mı?' dercesine bakınılır.
Aralarını temizlemek zaman alsa da bu aletler sağlamdır, dayanıklıdır.
Bu makaslar aslına bakarsanız bi' boka yaramaz. Ya iyi kesmez, ya plastikleri birbirine vurur ama her başarılı minik öğrencinin kalem kutusunda bulunması elzemdir.
Genelde üniversiteye giden hanım arkadaşlar pek sever böyle renkli renkli kalemleri. Sırf notlara renkli başlık atmak için alet çantası taşıyan tesisatçı gibi dev bir renkli tükenmez kalem setiyle gezerler.
90'larda çocuk olanlar çok iyi bilir.
Helvacıoğlu kullananlar yallah dolmuşa...
Geçen gün kırtasiye de siyah silgi 1.50 tl , beyaz silgi 1.75 tl idi. Irkçılık bitmemiş miydi?
yamaha flüt mü? ben hayatimda sadece bir marka flüt tanıdım o da helvacıoğlu :D
Sondaki flütü kullanıyordum hep ve gerçekten babam çıkışta arabayla alıyoduu svjdbdjdjbdhdhdh