Oğlunun Diş Teli Tedavisini Ödemek İçin 54 Yaşında OnlyFans Hesabı Açıp Köşeyi Dönen Annenin Hikayesi

OnlyFans şu sıralar birbirinden ilginç kullanıcılarıyla gündeme sık sık gelen bir platform. Oğluna diş teli almak için sitede hesap açan Elaina St. James de bu isimlerden birisi! 54 yaşındaki kadın, genç takipçilerinin büyük ilgisiyle zamanla öz güvenini tekrar kazanmış. Elaina'nın platformla ve kadın vücuduyla ilgili şaşırtıcı itirafları için buyrun içeriğe! 👇

Son dönemlerde gerek kullanıcılarıyla gerek değiştirdikleri kurallarıyla sık sık gündeme gelen OnlyFans platformunu elbet duymuşsunuzdur. Bu platforma giriş hikayesiyle ünlenen yeni bir isimle sizleri tanıştıralım: Elaina St James.

Elaina 54 yaşında ve an itibariyle sitenin en yüksek meblağalar kazanan isimlerinden birisi!

Takipçi kitlesinin Elaina'yı sevmesindeki en büyük nedenlerden birisi de sitedeki hesabını oğlunun diş telini karşılayabilmek için açmış olması...

Kendi yaşındaki kadınların internet üzerinden bu şekilde binlerce takipçi topladığını gören Elaina, 'belki ben de bu şekilde para kazanabilirim' diye düşünerek işe koyulmuş.

Ancak artık genç takipçilerinin ilgisi kadını oldukça mutlu ediyormuş ve kendisi de göbeğiyle beraber tüm vücuduna bakış açısı oldukça değişmiş.

Kendisi bu hesabını açmadan önce göbeğinden utandığı için 13 sene boyunca bikini bile giymediğini, kendisini de çekici bulmadığını söylüyor.

"Annem hep 50 yaşına girince erkeklerin gözünde kadın olmaktan çıkarsın derdi. Ama ben artık öyle düşünmüyorum!"

'Kadınların görünüşleriyle ilgili toplumsal olarak büyük bir baskı var ancak ne olursa olsun doğallığın ve farklı olmanın öne çıkacağına inanıyorum.'

"Takipçilerimin çoğu 25-35 yaşındaki erkekler ve benim doğal vücuduma bayılıyorlar. Hatta benim utanıp çekindiğim yerleri bile seviyorlar!"

'Bence öz güven ve vücudunu sevmek bu işteki en önemli püf noktaları. Ben ne kadar çok gülümsersem hayranlarım da bir o kadar iyi hissediyorlar.'

Elaina en başlarda bu işe sadece yarı zamanla girişmiş olsa da artık kendi işini bırakmış ve hesabına odaklanıyormuş. Kendisi şu sıralar aylık ortalama 15 bin dolar kazanıyor!

"Bence karakterim ve keyifli gözükmemden hoşlanıyor insanlar. Gerçek hayatta benim yaşımdaki bir kadınla beraber olmazlar belki ama bu şekilde hem ben keyif alıyorum hem de onlar tatmin oluyorlar."

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kıyafetleri Uygunsuz Bulunmuş! Kısa Bluz Giydiği İçin Uçaktan İndirilip Saatlerce Sorgulanan Genç Kadın
Karşılaştıkları Tüm Zorluklara Göğüs Germeyi Başararak Hikayeleriyle Hepimize İlham Veren 19 Kişi
Kadınlara Dayatılan Tüm Güzellik Standartlarını Yıkarak Vücutlarını Gururla Gözler Önüne Seren 18 Ünlü İsim
Dünyamızda Son Zamanlarda Ardı Arkası Kesilmeyen Doğal Afetlerin Korkunçluğunu Yüzümüze Vuran Görüntüler

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR

Siz onlyfans ile anlaşma falan mı yaptiniz? Sürekli çok para kazandı vurgusuyla haberini yapıyorsunuz da. İstiyorsunuz ki kimsede ahlak edep kalmasın dimi?

13.09.2021

Ahlak ve edep bir site ile bozulacaksa hiç kasmayın siz internetin fişini çekin mağaraya yerleşin... Ne ahlakmış arkadaş hemen bozuluyor ne edepmiş hemen kaçıyor?

Pasif Kullanıcı
13.09.2021

küçük emrahın annesimi bu kadın..merhaba dişçi amca demek annem ödemeyi yaptı size haayııııııııırrr

13.09.2021

Milf milf ve yine milf hatta mature iç çektim lan

13.09.2021

İşte bunlar hep odipeus kompleksi.

TÜM YORUMLARI OKU (8)