Oğlunun Beslediği Köpekler Ölümüne Neden Oldu!

Zonguldak'ta yaşayan Halime Demir isimli kadın, oğlu tarafından beslenen köpeklerin saldırısına uğradı. Yedi köpek tarafından saldırıya uğrayan kadının cansız bedeni yaşadığı evin bahçesinde bulundu. 

Annesinden bir süre haber alamayınca ortaya çıktı...

Devrek ilçesinin Çaydeğirmeni beldesine bağlı Burhanoğlu Köyündeki evinden geçen pazar günü çıkarak aynı köydeki diğer evinin bahçesindeki otları yolmaya giden Hamide Demir’den haber alamayan Almanya’da yaşayan kızı, pazartesi günü köydeki akrabalarını arayarak annesine bakılmasını istedi.

Hamide Demir’i aramaya başlayan yeğeni, bahçede hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekibi Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Baş, kol ve bacaklarında köpek saldırısının izleri tespit edilen kadının ölüm sebebi yaralanmaya bağlı ölüm olarak açıklandı.

Demirin 3 oğlu ve kızı Almanya’dan cenaze için Burhanoğlu köyüne gelirken, cezaevinde olan köpeklerin sahibi oğlu ise jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında cenaze namazına katıldı. Hamide Demir, köyde evinin önünde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Olay günü savcının köpeklerin barınağa alınması talimatını verdiği söyleyen Turan Demir, savcı köpeklerin derhal kaldırılmasını istedi.

Bayıltılarak veya toplatılarak barınağa teslim edilmesine karar verdiler. Köpekler öldürülmeyecek, bir şekilde alınıp barınağa teslim edilecek. dedi.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR

Bu tip olayları daha sık duyacağız maalesef, köpekler aşırı hızlı çoğalıyor ve kimse bişey yapmıyor. Bundan 15-20 sene önce İstanbul'da her sokakta sadece 1 köpek olurdu, o sokağın köpeğiydi, herkes onu sever beslerdi. 2 köpeği yanyana hiç görmezdik. Şimdi aşırı çoğaldılar, bi sokakta onlarcası var. Ve bu hayvan doğası gereği sürü olunca tabiri caizse avcı modunu açıyorlar.

07.09.2022

dogru tespit. ancak insanlar icin de ayni kanaatteyim :) eskiden istanbulda her semtte ordu ile yurumezdik. artik oyleyiz. sizce de biraz fazla olmadik mi bizler de? ustelik hayvanlarda icgudusel olaral 1 mod acilirken insan denen mahlukatta sinirsiz mod acilabiliyor. aman uyarmadi demeyin! gidisat kotu.

08.09.2022

Köpektaparlar buna da bir savunma yapar kesin.

08.09.2022

Bravo böyle haberlere devam edin ki hayvanlar daha sık katledilsin. Geçen gün de onedioda gördüm böyle bir haber. Biri de çıkıp nasıl eğitildiler demiyor, ne yapıldı hayvanlar bu hale geldiler demiyor. Ben her gün işe giderken 10 tane köpeğin arasından geçiyorum havlamıyorlar bile. Eğitim şart ama hayvanlara mı yoksa insanlara mı belli değil

08.09.2022

aynı fikirdeyim resmen attıkları başlık hedef göstermekten başka bişey değil. Zaten bir haber çıksa da katletsek diyen onlarca beyinsiz varken ki yukarıda da örneklerini görüyoruz. Onedio gibi bir platforma hiç yakıştıramadım. Bir de bu sayfa eğitimli editörlerle dolu yazık

TÜM YORUMLARI OKU (20)