Oğlunu Emzirirken Tanımadığı Bir Adamın Ürkütücü İsteğine Maruz Kalan Kadın: "Ben de İçebilir miyim?"

28 yaşındaki Alison Ellsworth, emzirmenin son derece normal bir durum olduğunun altını çizerek toplumun bu konudaki hassasiyetini anlamsız bulduğunu ve bu tabuların artık yıkılması gerektiğini söylüyor. Detaylar içeriğimizde...👇

Sizleri genç bir anne olan Alison Ellsworth ile tanıştıralım. Kendisinin 22 aylık bir oğlu var.

Alison, emzirmenin de pek çok durum gibi aslında son derece normal olduğunu ve gizlenerek yapılan bir eylem olmaması gerektiğini düşünüyor.

Ancak genç kadın bu düşüncesi nedeniyle hem sosyal medyada hem de sokakta pek çok hakaret ve olumsuz yoruma maruz bırakılıyor.

Kendisinin anlattığına göre bir keresinde gittiği alışveriş merkezinde oğlunu emzirken tanımadığı ürkütücü bir adam yanına gelip sütü içmek istemiş.

'İki hafta önce ailemle birlikte Ikea’daydık ve babam ‘bunu burada yapamazsın’ dedi. Ama bunun önünde yasal bir engel yok.”

28 yaşındaki Alison, Daily Star ile yaptığı röportajda artık bu kadar normal bir durumun tabu olmatan çıkması gerektiğini söylüyor.

“Pek çok insan emzirme eyleminin gizlice yapılması gerektiğini, uygunsuz olduğunu ve ilgi çekici olduğunu düşünüyor. Bu konu hakkında hala bir tabu var.”

“Erkeklerden çok fazla iğrenç yorum alıyorum ama beni en çok rahatsız eden şeyin kadınlardan gelen yorumlar olduğunu söyleyebilirim.”

“Benim yaşımdaki ya da benden büyük kadınlar, 'Seni emzik olarak kullanmasına izin veriyorsun' veya 'hayatını mahvetmesine izin veriyorsun' gibi şeyler söylüyorlar.”

"Bu yorumlar beni gerçekten rahatsız ediyor. Kendileri için doğal ve normal olanı yaparak sanki mantıksız bir şey talep ediyorlarmış gibi, bebekler hakkında böyle konuşan insanlardan nefret ediyorum.”

Erkeklerin kendisinin paylaşımlarının altına ‘Ben de süt alabilir miyim’ gibi yorumlar yazdığını dile getiren Alison,

“Keşke böyle davranmasalardı. Eğer böyle bir arayışınız varsa, zaten bu tarz siteler var. Böyle yorumlar yapacaksanız bebeklerden uzak durun.” diyor.

Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ördüğü 2 Metrelik Penis Oyuncaklarından Aylık Ortalama 400 Bin TL Gelir Elde Eden Kadının İlginç Hayatı
Hazırladığı Excel ile Çoğu Muhasebeciye Taş Çıkartan Striptizci Kadının Kazandığı Ücrete İnanamayacaksınız!
Mezarının Üstünde Devasa Bir Penis Heykeli Olmasını İsteyen 99 Yaşındaki Kadının İlginçliklerle Dolu Hikayesi
Evli Olduğunu Söylemeyi Unutan Nişanlısı İçin 'Bence Gizemli Biri' Diyen Kadının Beyin Yakan Açıklamaları
Annesi Müstakbel Karısına 'Bu Kadın Çok Çirkinmiş' Diyince Düğünü Terk Eden Adamın Kafa Yakan Hikayesi

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
02.08.2022

Hiç de normal değil!! Her şeyin bi sınırı var be iyice bk ettiniz normalleştiridiniz iyi erkekler de her sıkıştığı yerde işesin sonuçta insani bi durum ?!

02.08.2022

Kocaman bir insanın tuvaletini her yere yapması ile bir bebeğini emzirmek için insanların gizlenmek zorunda kalmasını aynı bulmuyorum.

02.08.2022

Bence burada tek ayıplanması gereken bu tarz yorum yapan iğrenç insanlar. Çocuklar çoğu zaman acıkabilir ki otobüslerde bebekli kadınlar bazen emzirmek durumunda kalabiliyor gizlenmek için çektikleri çilelere üzülüyorum. Bu cinsel bir durum değil. Düşünen de zihniyeti bozuk insanlardır. Bir bebeğin ihtiyacı ile erkeğin tuvaletini tutamamasını bağdaştırmak da ne bileyim yani cahillik diyip geçeceğim.

03.08.2022

Ağzınıza sağlık👏🏻👏🏻 gerçi gelir birazdan ufacık bebeğinle senin ne işin var dışarıda otur evinde diyen sığırlar. Ama olsun sizin gibi düşünen insanların varlığı umut verici.

02.08.2022

Geçen bu yüzden bir otelin restoranında kavga çıktı. Kadının biri kahvaltı sırasında açtı memesini çocuğunu emzirmeye başladı. Adamın biri “Biz sizin göğsünüzü görmek zorunda mıyız?Burda kahvaltı yapıyoruz.” diye bağırdı…Başkalarıda tepki gösterdi. Kaldı ki Türkiye gibi damacanasından kedisine köpeğine hallenen sapkın bir ülkede kimse buna bir anne-bebek olayı olarak bakmaz ne yazık ki… Açıkçası bende bu olayın böyle ulu orta yapılmasını doğru bulmuyorum.

03.08.2022

Kafasını başka yere çevirmesi, bakmaması çok mu zormuş? Sonuçta saatler süren bir süreç değil. Sözkonusu bir bebek ve doyması gerekir. Tabikii üzerine bir örtü sererek de halledebilir bu durumu. Zira ülkemizde abaza ve 'oha karı' diyen sığır çokluğu olduğu için, bir bebeğin en doğal hakkı olan anne sütünü (doğal olarak) meme aracılığıyla aldığı için ağızlarının suyu akmasın diye örtü kullanılabilir. Ha emzirme yerleri varsa öncelik oralardır. Ama acil durumlarda öncelik abazaların değil bebeğindir istenilen her yerde emzirilmesi elzemdir.

TÜM YORUMLARI OKU (58)