Oğlu Timur ve Eski Eşi Eylem Tok ABD'ye Kaçmıştı! Bülent Cihantimur, TV'de Programa Başlıyor İddiası!

16 yaşında ehliyetsiz sürdüğü araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un doktor babası Bülent Cihantimur, yakında TLC’de programa başlayacağını duyurdu. Timur Cihantimur kaza sonrası annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılmıştı. Baba Bülent Cihantimur ise  dosyada “şüpheli” olarak sorgulanmış ve adli kontrol tedbiriyle serbest kalmıştı.

Kaynak: Edanur-Aktürk-Patronlar Dünyası

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde, 1 Mart tarihinde yazar Eylem Tok'un ehliyetsiz 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur aracıyla seyir halindeyken, yol kenarında park halinde bulunan ATV sürücüsü 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'ye çarpmış ve ölümüne neden olmuştu.

Olayın ardından Eylem Tok, oğlunu yurtdışına kaçırmıştı. Önce Mısır'a giden ikili, ardından ABD'ye geçiş yapmıştı.

Türk hükümetinin baskısı sonrası Timur Cihantimur ve Eylem Tok, ABD'de yakalandı ve yargılamaları devam ediyor.

Timur Cihantimur, ABD’de tutuklu kaldığı ıslahevinin şartlarından şikayetçi olup 2 milyon dolar karşılığında kefaletle serbest kalmak istedi.

Patronlar Dünyası'nın aktardığına göre, oğlu için kefalet talebinden sonra baba Cihantimur’un yeniden televizyon programına başlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu. 2019’da TLC ekranlarında ilk yerel içerik olan “Doctor B: Bu ben miyim?” o dönem oldukça ilgi çekmişti.

Kaynak

Oğuz Murat Aci’nin acılı babası Özer Aci ise programın yeniden başlayacak olmasına şu sözlerle tepki gösterdi:

“Programın eski olduğunu düşünmüştüm. Tekrar başlayacakmış. Başlasın. Kendine çok güveniyorsa başlasın. İzleyicileri merakla izleyecek. Hangi kanaldır, nedir, ne değildir öğreneceğiz kısa zamanda. Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok. 2 milyon dolar kefalet talebinde bulundu. Sıkıntı yok. Sonuçta adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum”

Medyada 45 Yıllık Aydın Doğan Dönemi Tamamen Bitti: Elde Kalanları da Sattı!
TÜİK'in Sır Gibi Sakladığı Fiyatlar Ortaya Çıktı: Kira 5 bin 845 Lira, Doktor Muaynesi 34 Lira!
Direksiyon Sınavı Değişiyor: Ehliyet Alacakların Korkulu Rüyası Paralel Parka Düzenleme!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
08.07.2024

adam resmen kaçışa aracılık etmiş. bırak ceza almayı bunu TV ye çıkarıyorlar hala. lan her şeyi geçtim bu ülkenin ar damarı çatladı ya ona dayanamıyorum

08.07.2024

Bu ülkede artık hiçbir şeye şaşırmıyorum . Adalet kavramının içinden geçenlere hakkım haram olsun .

iddaa o ki anne ogul eve gidiyor sonra bunu ariyolar bu eve geliyor yardimci kadini ozel konusucaz deyip evin disina cikariyolar. sonra cocuk kendini biraz hissediyor deyip kadina hastane gitmeleri gerektigi soyleniyor ne hikmetse hastane 4 kisi iki araba gidiyor. birdan adamin aracinin sarji bitiyor arac degisiklikleri filan oluyor. sonra birden eylem tik hastane fikrinden vaz geciyor ve araci hava alinina surduruyor. yardimci kadin tutuklaniyor bu adamin ifadesi cok uzun sure sonra aliniyor. bizede yardimciyi disari cikardiklari o dakikalarda evin icinde yapilan plani tahmin etmek dusuyor. hukuk olan bir ulkede bu adamin nerede olmasi gerektigini hepimiz biliyoruz. burda olanlar bunlar icinize sinerse…

TÜM YORUMLARI OKU (21)