ÖGG Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Nasıl Öğrenilir? 2023 ÖGG Sınav Sorgulama Ekranı

EGM (Emniyet Genel Müdürlüğü) tarafından düzenlenen 101.Özel Güvenlik Sınavı'nın (ÖGG)  adaylarının gündeminde sınav sonuçları yer alıyor. ÖGG sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Sınava giren adaylar tarafından  ÖGG sınav sonuçları araştırılıyor. Peki, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, ÖGG sonuçlarını 13 Ocak 2023 tarihinde ilan edeceğini duyurdu.

Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Açıklandı mı?

ÖGG sınav sonuçları 13 Ocak tarihinde açıklanacak. Sonuçların açıklanacağı saat ise belli olmadı. Öte yandan adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih aralığı 16-18 Ocak 2023 olacak.

Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

ÖGG sınav sonuçları Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek. Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için adayların TC Kimlik No ile sorgulama yapması gerekiyor. Güvenlik sınav sonucu linkine tıklayan güvenlik görevlisi adayları, sonra “Temel Eğitim Sınav Sonucu” sayfasına yönlendirilerek bireysel sonuçlarını görüntüleyebilecek.

Özel Güvenlik Sınav Sonuçlarına Nasıl Bakılır?

Sınav sonuçları https://www.egm.gov.tr/ internet adresinden sorgulanabilecek. Sınava katılım sağlayan adaylar, T.C kimlik numaralarını, sınav adını ve güvenlik kodunu sisteme girerek sonucunu görüntüleyebilir.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı