ÖGG 2022 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ÖGG İtirazları Nasıl Yapılır?

Özel Güvenlik Görevlisi sınavına katılan pek çok vatandaş sonuçların açıklanacağı tarihi heyecanla bekliyor. 27 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi sınavı tamamlandı. Sınava katılan adaylar sınav sorularının ve sonuçlarının açıklanmasının ardından kendi sınav puanlarını tahmini olarak hesapladı. Sınava katılan adaylar gözlerini Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelecek olan açıklamalara çevirdi. Peki ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG itirazları nasıl yapılır? İşte detaylar…

Özel güvenlik sınavına katılan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını yakından takip ediyor. Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi sınavına katılan adaylar açıklanan sınav sorusu ve sonuçlarından sonra tahmini olarak kendi puanlarını hesapladı. Kurum tarafından yapılan açıklama sonrasında ÖGG sınavı sonuçlarının Mart ayı içerisinde açıklanacağı bildirildi. Peki ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Özel güvenlik sınav sonuçlarının 18 Mart tarihinde açıklanması bekleniyor ancak sonuçların açıklanacağı net tarih için resmi açıklama henüz yapılmadı.

ÖGG İtirazları Nasıl Yapılır?

Sınava katılan adayların merak ettiği konulardan birisi de itirazların nasıl yapılacağı. Yapılan açıklamalara göre adayların itirazda bulunması için öncelikle Halk bank şubelerinden itiraz ücretini yatırmaları gerekmektedir. İtiraz ücreti olan 50 TL’yi yatıran adaylar işleme ait aldıkları dekontlar ile birlikte İl Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine başvuruda bulunarak itiraz işlemlerini tamamlayabilecek. Adayların itiraz ücretlerini yatırmamaları halinde sınav soru ve sonuçlarına itirazda bulunamayacaklarını bilmeleri gerekmektedir.

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!