Ofsayta Yakalandıktan Sonra Defalarca Kalp İşareti Yaparak Kadın Hakemi Taciz Eden Futbolcu

Dostluk maçında bir pozisyonda Denilson de Oliveira, ofsayta düşünce kadın yardımcı hakem bayrağını kaldırdı, karara sinirlenen Denilson, hakeme kalp işareti yaparak maça damgasını vurdu.

Brezilya’nın efsane futbolcularından Denilson de Oliveira Araujo, ülkesinde düzenlenen bir dostluk maçında yan hakeme yaptığı hareketle gündeme oturdu.

Bayrağını kaldıran kadın yardımcı hakem Ericles Artuzi'ye sinirlenen Denilson hakeme birkaç kez eliyle kalp işareti yaptı.

Denilson’un bu hareketine sinirlenen maçın orta hakemi ise sert bir şekilde uyarıda bulundu. Öte yandan sosyal medyada Denilson, hakem bir erkek olsaydı ona bu hareketi yapamayacağı gerekçesiyle ‘cinsiyetçilikle’ suçlandı.

Denilson'un yaptığı bu saygısızlık bazı futbolseveler tarafından taciz olarak da nitelendirildi.

İşte o anlar;

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
28.12.2017

amına koyim bunu yapan futbolcu yakışıklı biri olsa-misal beckham gibi- çapkın futbolcu diyip geçiştirilirdi

28.12.2017

1. Pozisyonun ofsayt olma durumu şüpheli. 2. Bunu yapan adam çekici biri olsaydı ana akım medya bunu sempati ile karşılardı. 3. Endüstriyel futbolda hakeme her maç ana avrat sövülür bunlar kayıt altına da alınır ancak önemsenmez, bu çok boktan bir çifte standart.

28.12.2017

kadına ana avrat sövmemiş yalnız ayrıca adam yakışıklı oldaydı sempati ile karşılanırdı demen bu tamamen senin bakış açın ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum çifte standart yok bu olayda taciz etmiş cinsiyeti üzerinden bir tepki vermiş hakem olması üzerinden değil bir erkek hakeme yapsa noluyo lan dersiniz o kadının görevi orda hakemlik başka bir şey değil

28.12.2017

Erkeklerin (ki erkeğim) anlamadığı bir şey var. Taciz demek rahatsız etmek tedirgin etmek demektir kadın bundan rahatsızsa tedirginse bariz tacizdir amk yapma? Erkek hakemler de taciz ediliyor sözle davranışla ve anı hassasiyet onlara da gösterilmelidir.

TÜM YORUMLARI OKU (38)