Ofislerinizin İhtiyacını Tek Bir Çatı Altından Güvenle ve Uygun Fiyata Satın Alabileceğiniz Sarf Market ile Tanışın!

Ofisler hepimizin çoğu zaman evinden daha çok vakit geçirdiği alanlar oluyor. Genelde kalabalık çalışılan ofislerin ihtiyaçlarını karşılaşmak da bir hayli güç bir durum haline dönüşüyor zaman içinde. Farklı ürünler için farklı tedarikçilerle çalışmak ve zaman kaybetmek yerine, tek bir yerden istenilen tüm ürünleri daha uygun fiyata satın alabileceğiniz bir adres var desek? Gelin sizi kurulduğu günden beri dürüstlüğünden ödün vermeden iş ortaklarına en iyi hizmet ve ürünleri sunan Sarf Market'le tanıştıralım.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

Sarf Market 2002 yılında perakende ve orta ölçekli ofislerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için Mecidiyeköy’de kuruldu.

2007 yılından itibaren segmentini geliştirerek, “Ev Dışı Tüketim Ürünleri” satış ve dağıtım konusunda uzmanlaştı.Hedefini, tüm işletmelerin kırtasiye, gıda, temizlik ve diğer tüm ofis ihtiyaçlarının teminini en uygun maliyet, sürdürülebilirlik ve üstün hizmet kalitesi ile sunmak olarak belirledi.

İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde hepimiz online alışverişe yönelmişken, ofisiniz veya iş yerinizdeki tüm ihtiyaçları da Sarf Market'in internet sitesinden kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye genelinde her şehre hizmet veren Sarf Market ofis sahipleri ya da satın alma yöneticilerine ihtiyacı olan tüm malzemeleri sunarken, işlerini kolaylaştıracak yeniliklerden de haberdar eder, zaman ve para tasarrufu sağlamanıza olanak sunar.

Sarf Market kurulduğu günden bu yana fiziki, teknik ve teknolojik imkanlarını sürekli geliştirerek çağa ayak uydurmuş ve yenilikleri ile pazarında öncü olmuştur.

Bugün Türkiye’de önde gelen birçok markanın bayilik ve distribütörlüğünü yaparken, Etiketim ve Super Secret markaları ile bilgisayar yan ürünlerinde ithalat gerçekleştirmektedir. . Sarf Market, ilk günden bugüne tüm müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm ofis malzemelerini en kısa sürede, en iyi fiyatlara sunma ilkesini sürdürmektedir.

Ofis malzemelerinden, gıda ürünlerine; temizlik malzemelerinden, teknoloji ürünlerine küçük büyük fark etmeksizin fark etmeksizin işletmelerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını en iyi fiyat ve hızlı teslimat garantisi ile sağlamaktadır.

Tüm ihtiyaçlarınız tek çatı altında! Sarf Market kurulduğu günden bu yana müşterileri için ulaşılabilir, çözüm odaklı, end-to-end hizmet anlayışıyla hareket ederek, en doğru ürünü en kısa sürede müşterilerine sunmayı hedef edinmiş durumda. Sarf Market müşterilerine ofis tedariği konusunda depolama, zaman tasarrufu ve kar sağlamayı öncelik görmektedir.

Bunun için bayiliklerinde ve satış listelerinde bulunan geniş ürün yelpazesini sürekli olarak depolarında bulundurmakta ve kendi sevkiyat araçları ile İstanbul geneline ve güvenilir kargo firmaları ile tüm Türkiye’ye ulaştırmaktadır. Kendisine teknolojiyi öncü alan anlayışı ile güçlü internet alt yapısı ve ERP sistemleri ile müşterilerine en doğru hizmeti, en hızlı biçimde sunuyor.

Sarf Market ile çalışarak perakende alışverişi toptan fiyatına yaparsınız. Her zaman en doğru ürüne en doğru fiyatı ödersiniz.

Zamanınız size kalır. Tek tedarikçi ile çalışarak zaman tasarrufu sağlarsınız. Aynı zamanda ürün ve marka sürekliliği sayesinde ihtiyacınız kadar alırsınız.

Ofis ihtiyaçlarınızı alırken bütçenizi akıllıca yönetirsiniz. Stok tutmadan, doğru zamanda alınan ihtiyaçlar ile depo ve finansman tasarrufu sağlarsınız.

srv.onedio.com

Hem de Sarf Market üzerinden şirket paneliniz ile alışveriş sürecini kontrol altında tutarsınız. Satın alımlarınızı merkezi olarak internet sitesi üzerinden yönetebilirsiniz.

Tam zamanlı destek alırsınız. (Tüm iletişim kanallarından düzenli olarak ulaşabileceğiniz müşteri temsilcileriniz olur.)

İhtiyaçlarınız için Sarf Market'in tüm kanalları üzerinden tam zamanlı destek alabilir, müşteri temsilciniz ile iletişim halinde kalabilirsiniz.

Dünyaca bilinen ve tercih edilen markaları sarfmarket.com.tr aracılığı ile bulabileceğiniz gibi, istediğiniz herhangi bir markadan herhangi bir ürünü de Sarf Market sizin için tedarik edebilir.

Güvenilir hizmeti ve uygun fiyatlarıyla çalışma alanınız için ihtiyaç duyduğunuz her şey Sarf Market'te!

Hemen internet sitesine göz atmak için sizi sarfmarket.com.tr'ye alalım! İletişim bilgileri ise şöyle:

  • Müşteri Hizmetleri : +90 (850) 202 61 70 / +90 (850) 202 61 75

  • E-posta: satis@sarfmarket.com.tr

  • Adres Bilgileri: Karadeniz Mahallesi 1204 Sokak No:11A Gaziosmanpaşa/İstanbul

Sosyal medya hesapları için tıklayın:

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”