Ödül Konuşmasıyla Yerden Yere Vurulan Pınar Deniz'e Haluk Levent'ten Destek Gelse de Tartışma Dinmedi!

48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Pınar Deniz, ödül aldığı sırada yaptığı konuşmayla gündeme gelmişti. 

Pınar Deniz'in konuşması yerden yere vurulurken, Haluk Levent'ten Deniz'e destek gecikmedi... Ama gelgelelim tartışma bir türlü dinmek bilmedi! 👀

Pınar Deniz son dönemlerin en çok konuşulan kadın oyuncusu. Mübalağa etmiyorum, siz de biliyorsunuz zaten. Bütün yapımcılar ve markalar, Yargı dizisiyle yıldızı parlayan Pınar Deniz'in peşinde.

Nitekim başarılı oyuncuyu sadece dizi ve filmlerde değil, markaların reklam yüzü olarak da görmeye başladık. Kafamızı nereye çevirsek Pınar Deniz'i görüyoruz desek abartmış olmayız.

Nitekim kendisi geçtiğimiz gün Pantene Altın Kelebek ile ödüllendirildi. Pınar Deniz, Altın Kelebek'te En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu.

Gelgelelim o gece kendisinin ödül almasından çok yaptığı konuşma dikkat çekti. "İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim: Benim bu dünyayı kurtarmam lazım. İnsanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım. Ve tam olarak bu duygu beni şu an oyuncu yaptı" diyen Pınar Deniz; sosyal medyada tartışma yarattı.

Hatta tartışmanın ardı arkası kesilmedi desek daha doğru olur...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Tepkilerin yanı sıra Pınar Deniz'i destekleyenler ve konuşmasının çarpıtıldığını söyleyenler de oldu.

Pınar Deniz'e destek veren isimlerden biri de Haluk Levent'ti...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ancak tartışma bir türlü dinmek bilmedi...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Yorumlarda buluşalım...

Pınar Deniz, Oyunculuğa Nasıl Başladığını Anlattı: 'Dünyayı Kurtarmam Lazım Dedim ve Oyuncu Oldum'
Pınar Deniz'le Yeni Bir Aşka Yelken Açan Kaan Yıldırım, Sosyal Medyanın Diline Düşmekten Kurtulamadı!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
06.12.2022

Yılmaz Erdoğan'da yıllrca kapitalizmi kötüleyip kötüleyip banka reklamında oynamıştı :) Hepsi aynı.

06.12.2022

Hiç bunlara gerek yok. Al ödülünü teşekkür et git. Oscarlarda millet çatır çatır görüşlerini açıklıyor, viral oluyor diye burada da bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama baskıdan yapamıyorlar. Sonra böyle saçmalamalar oluyor. Yani tutuyorum çünkü elimde şu an diyen kızdan bile daha fena olmuş bu. 😂😂😂

Bu ülkede niye sürekli birileri linç etme derdinde, niye yargılama peşinde. Böylece kendini tatmin etme peşinde... Kötü niyetli bir şey dememiş, ayrıca her pırlanta böyle elde edilmiyor. Gına geldi artık bu Twitter ve Onedioda ki toksik kitleden.

06.12.2022

Onepuch bazen düzgün noktalara ayak basarken bazen çok saçma noktalara bannak basıyorsun. Belki Pınar Deniz bunu iyi niyetle dedi bu da olabilir ama bir şey demeden önce bir geçmişi sorgulamak gerek. Para için kızları veya erkekleri katleteden birçok film var. Hiç olmazsa Kanlı Elmas filmini öne sürme başka bir filmi öne sür. En azından geçmişine bakan o detaya takılmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (17)