ODTÜ'de Ali Babacan Protestosu: Etkinlik İptal Edildi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ODTÜ’de gerçekleştirmeyi planladığı öğrenci buluşması ODTÜ öğrencileri tarafından engellendi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) düzenlenmeyi planladığı 'Ali Babacan ile söyleşi' etkinliği bir grup öğrenci tarafından protesto edildi. 

Babacan'ın ODTÜ yerleşkesindeki Çatı Kafe'de yapılacak söyleşiye tepki gösteren öğrenciler şu açıklamayı yaptı:

'Ali Babacan, stadında devrim yazan ODTÜ'de kendi propagandasını yapmaya çalışıyor. Yapmaya çalıştı ama izin vermedik. TÜPRAŞ, TEKEL gibi birçok kurumu özelleştiren, bu yağma düzeninin mimarlarından olan Babacan ve onun gibiler bugün ortalığa 'umuduz' diye çıkmaya çalışıyor. Bizler de diyoruz ki AKP ve türevleri bu ülkeye umut olamaz. Emekçi halkın sorunlarına çözüm bulamaz, aydınlık bir Türkiye'yi kuramaz.'

Açıklamanın ardından bahçeden 'Babacan gençliğe umut olamaz', 'Babacan ODTÜ’den defol' sloganları yükseldi. Babacan, mezunu olduğu ODTÜ'ye protestolar üzerine giremedi ve etkinlik iptal edildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
12.04.2022

Herkes mi unuttu bunun ne olduğunu diyordum ki unutmayanlar varmış. AKPden türkiyeye next olmayacağı gibi akpnin exlerinden hiç olmaz...

12.04.2022

Öyle saçma sapan bir dönemki umut partilerin içinde biri eski AKP bakanı, istifa edeli daha birkaç yıl olmuş, diğeri başbakanlık yapmış, rezalet dışişleri bakanlığı sağ olsun düşmanlarımıza düşman katmış, milyonlarca mülteciyi bize kitlemiş, belki de cumhuriyetin en büyük kazığını atmış birisi. Saçma sapan işler yemin ediyorum.

Pasif Kullanıcı
12.04.2022

Ali Babacan , Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu vb. akp görüşü ile aynı çizgide. Her ne kadar muhalif gibi görünseler de aynısının farklı renkleri. ''Akp gitsin de nasıl giderse gitsin'' kafasından çıkılması lazım.

12.04.2022

demokrasi olmali diyen bir kisi bile muhalaeffetten vaz gecilse basilizdaki gitmeyecek ben desteklenmese bile kovalanmamasi gerektigini dusunuyorum Odtu mezunlari da disaridan yatirim grlmezse ulke icersinde is imkani bulamayacak. Adam sorulara cevap verecek vs. iceri almamak da neysmisUniversitenin anlami univeesal yani evrenseldir gelsin adam konussun, yanitini begenmezsen yuhalarsin

TÜM YORUMLARI OKU (17)