Ödenmeyen Aidatların Gündeme Geldiği İslam Zirvesi'ni Apartmana Çeviren 17 Kişi

13. İslam Zirvesi toplantısına birçok ülke temsilcisi katıldı. Sosyal medyaya ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birlik aidatlarının ödenmediğini açıklaması damga vurdu.

İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nde Bağış ve Aidat Tartışması

1. Mizah Fırtınası başladı!

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Popüler İçerikler

Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.04.2016

İslam ülkeleri… sanayi yok, felsefe yok, demokrasi yok, insan hakları yok. Ne konuşacaklar. Aidat konuşuyorlar işte

16.04.2016

Sanayi yok diyorsun günde 2 mılyon varil petrolü hortumlamı cıkarıyor bu zirveye katılan arap ülkleri bre cahil.. Demokrası dıyorsun iç hukuklarını ne kadar bılıyorsun. İnsan hakları dıyorsun hırsıza tecavuzcuye kul hakkına gırene gırıyorlar bundan daha guzel hukukmu var. Felsefe dıyorsun tarıhte en buyuk felsefı akımı önderlerı bu cografyada yasamıstır. yazmak ıcın yazmayın kardesım azıcık mantıklı yazın ya.

15.04.2016

Dünya liderlerine bakıyorum da din denilen şeyin koca bir yalan olduğunu biliyorlarmış da halklarından devlet sırrı gibi saklıyorlarmış gibi hissediyorum, sana yapma dedikleri herşeyi kendileri yapıyorlar, şükredin diyorlar kendileri 500 arabayla gezip saraylarda yaşıyorlar, faiz haram diyorlar bakıyorsun bugün bütün arap sermayesi yatırım şirketlerine akıyor, yatırım şirketi = paradan para kazanılan sistem ;) tamam anlıyorum insanları ahlaki açıdan bir arada tutmak için din denilen yalan şart, yoksa öldükten sonra yok olup gideceğini öğrenen halkı yağmadan isyandan geri alamazsın, ama bari bu yalanı bu kadar belli etmeyin biraz mütevazi çalın çalacaksanız da ;)

15.04.2016

İnsanın dini imanı para olunca böyle oluyor işte.

TÜM YORUMLARI OKU (37)