Ödediği Kirayı Twitter’dan Söyleyen Kullanıcı Dillere Düştü

Kira fiyatları, daire fiyatları aldı başını gitti. Neredeyse 20 bin liraya kirada oturmak hayalde kaldı. Ancak fırsatçılar da elbet sınır tanımıyor. Kapısı, boyası olmayan daireler için bile istenen fahiş kiralara hepimiz sosyal medyada şahit oluyoruz.

Hepimizde fiyat algısı kaybolurken X’te ‘@lebiiderya’ isimli kullanıcının 62 bin 500 TL’ye ev tuttuğunu paylaştığı tweet tartışmalara neden oldu.

Birkaç sene öncesine kadar ev almanın hayal olduğundan bahsederken şimdi uygun fiyatlı kiralık bir daire bulmak imkansız oldu. Ev sahipleri daire taleplerini fırsat bilerek kirayı sınırsız şekilde artırmaya başladı...

Herkes kiradan dert yakınırken X'te '@lebiiderya' isimli kullanıcı tartışmalara neden olan bir mesaj paylaştı. Kullanıcı 62 bin 500 liraya ev tuttuğunu söyledi.

twitter.com

Kullanıcılar kira fiyatını eleştirdi. Kullanıcı tepki gösterenlere ise şu paylaşımı yaptı:

'Oğlum siz salak mısınız? Hiç mi şu ülkeye acımanız yok? Ekonomiyi bu hale getirenler yüzünden hayat pahalılığından dem vurmuşuz. -Ev olsoydon, - demek hovo atoyoson. Sizi salak olmak için özel olarak mı yetiştirdiler?'

Kullanıcıya gelen tepkiler ve yorumlar şöyle oldu👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Nasıl Ev Alınacağını Anlatan Kullanıcıya Anlatıp Anlatacağına Pişman Ettiren Yorumlar
Bir Kira Polemiği Daha: Her Şeyi Ortaya Döken Ev Sahibinden Pelin Karahan Hakkında Canlı Yayında Şok İddialar!
İzlerken Rutubet Kokusunu Alacaksınız: Bir İçerik Üreticisi Eyüp'te 9 Bin TL Kira İstenen Evi Gezdi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Doğar Doğmaz Yaşadıkları Travmaları Anlatarak Hafiften Gülümseten Kişiler
YORUMLAR
20.01.2025

Niye garipsediniz ki? En sikimsonik mahallelerde bile kira olmuş 20k. Ortalama üstü geliri varsa ve haliyle düzgün bir evde oturmak istiyorsa düzgün bir semtte tutmuştur. Sorgulanması gereken ne adamın geliri ne de verdiği kira ücreti. Kalabalık şehirlerde en kötü 85 M2 üzeri insanca yaşanacak göt kadar balkon olan evler bu civarda. Yaşamayı çok görenlere tepki göstersinler.

20.01.2025

Adam ev tuttum demiş, ne tür bir ev olduğunu söylememiş. Daire ise ve Beşiktaş gibi bi lokasyondaysa makul bence. Avcılar, Bağcılar, Esenyurt gibi bi yerdeyse fena dolandırılmış. Havuzlu bahçeli geniş bi villaysa da o ev sahibini dolandırmış.

20.01.2025

Fiyat algısını yitirenler için rehber niteliğinde bi yorum.

20.01.2025

ulan kaban 90 bin tl dediniz ya bugun buna mı şaşırdık

22.01.2025

Niye ucuz kaban giyilmiyor mu sadece 90 bin olan şartı mı var

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ