Öcalan Çağrısıyla Yeni Bir Sürece Giren MHP'de İlk Görevden Alma: Babası da Bahçeli Tarafından İhraç Edilmişti

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün partisinin grup toplantısında belki de siyasi kariyerinin en keskin çıkışlarından birine imza atarak terörist başı Abdullah Öcalan için çağrı yaptı. Bahçeli, Öcalan'ın umut hakkı kapsamında Meclis'te konuşabileceğini ve PKK'dan silahları bırakmasını isteyebileceğini dile getirdi.

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, dün Bahçeli'nin Öcalan açıklamaları sonrası “Bebekleri katleden yenidoğan çetesine nazire yaparcasına en büyük bebek katilinin Gazi Meclisimizde muhatap alınmasını izleyecek kadar çaresiz de cesaretsiz de değiliz! Biz bu davanın sahipleri buna izin vermeyiz” ifadelerini kullanmıştı.

İşte bu sözler sonrası yeni süreçte ilk görevden alma gerçekleşti. Oğuzhan Güngör yaptığı paylaşımda, "Az önce Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki görevime son verildiği tarafıma tebliğ edilmiştir. Bundan 24 sene önce Türk Milleti’nin sesi olan rahmetli babama uygulanan yöntem, tarafım için de söz konusu olmuştur" dedi.

Güngör ayrıca şunları söyledi: 👇

Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edip, Yüce Meclisimizde konuşmasını teklif edebilenler, bunu alkışlayabilenler, bir Türk Milliyetçisi’nin söylenmesi gerekeni söylemesinden rahatsız olmuşlardır.

Makam ve şahsi ikbal için herşeyini vermeye hazır olanlara inat, dün olduğu gibi bundan sonra da eğilmeden, şahsi ikbal gütmeden yoluma devam edeceğim.”

Oğuzhan Güngör'ün eski milletvekili babası Ali Güngör de Bahçeli tarafından 2000 yılında 'Rahşan Affı'na muhalefet ettiği için partiden ihraç edilmişti.

Cem Küçük, Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan Çağrısını Önceden Bilen İsimleri Açıkladı!
Terörist Başı Abdullah Öcalan Hangi Şartlarda Serbest Kalabilir?

Popüler İçerikler

TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
Yenidoğan Çetesi Skandalında Hayatını Kaybeden Bebeklerin Ölüm Nedenleri Belli Oldu
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
YORUMLAR
24.10.2024

İşte siyasetteki şerefli ahlaklı insan diye kastettiğim helal olsun sana koltuk uğruna birilerine yalakalık yapmamışsın daha da yükselmen dileğiyle

24.10.2024

Babanı ihraç ettikleri partide senin ne işin var onu anlamadım. Kendine bi danış önce..

24.10.2024

Olum babanı ihraç etmişler, sen niye duruyorsun lan. Bir de şerefli falan diye servis etmeyin. Herkes ekmeğinde.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ