Ocak Ayında Türkiye En Çok Hangi Dizileri Konuştu?

En çok izlenen ve en çok konuşulan diziler, Türkiye'nin ruh halini ortaya koyuyor. Bakalım en çok hangi televizyon dizilerinden bahsedilmiş?

Kaynak: Ajans Press'in Ocak ayı için 4 bin dergi ve gazete tarama sonucu.

10. 'Afili Aşk' geçtiğimiz yazın en başarılı dizisiydi. O kadar başarılıydı ki sezonda da devam etti. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin rahatını 'Kuruluş Osman', 'Benim Adım Melek' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizileri bozdu. Şimdi reytinglerde ilk 10'a bile giremese de, en çok konuşulan 10. dizi olmayı başarmış.

69 haberle en çok konuşulan 10. dizi.

9. 'Zemheri' de yeni başlayan, çarşamba günleri yayınlanan bir dizi. Reytingleri 'Afili Aşk'tan daha iyi olsa da, harika bir iş çıkarttığı söylenemez. Ama konuşulmaya gelince, başlar başlamaz 9. sırayı alması da harika.

72 haberle en çok konuşulan 9. dizi.

8. Başladığı günden bu yana perşembenin değişmez birincisi olan 'Bir Zamanlar Çukurova', sonunda birinciliği Mucize Doktor'a kaptırdı. Yine de haftanın en yüksek reytinglerinden birini alarak başarısını sürdürüyor.

73 haberle en çok konuşulan 8. dizi.

8. Aslında 'Çukur' ile beraberliği paylaşıyor. Reytinglerdeki birinciliğini 'Sefirin Kızı'na kaptıran Çukur, popülaritesini kaybediyor gibi.

73 haberle en çok konuşulan 8. dizi.

7. Star TV'nin yeni pazartesi dizisi 'Sefirin Kızı', 'Çukur'u alaşağı ederek birinciliği göğüslüyor. En popüler dizilerden biri olma yolunda da hızla ilerliyor.

77 haberle en çok konuşulan 7. dizi.

6. Televizyonun en iddialı kadrosuna sahip 'Babil', cuma günleri Star TV'de yayınlanıyor. Konusu ve işleyişinin iddiası da dizinin devamlı konuşulmasını sağlıyor. AB izleyici grubunun ise 1 numaralı dizisi.

81 haberle en çok konuşulan 6. dizi.

5. "Amaaan, yeni diziler konuşuluyor işte." diyenleriniz varsa, size 5 yıllık 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı verelim. Hala salı gününün değişmez ilk 3'ünden biri.

82 haberle en çok konuşulan 5. dizi.

4. 'Hekimoğlu', Kanal D'nin son yıllardaki en büyük başarısı. Son zamanlarda 'Ramo' ile kan kaybetse de, sosyal medyada da basında da çok konuşuluyor. Güncel konulara getirdiği eleştirilerle takdir topluyor.

90 haberle en çok konuşulan 4. dizi.

3. 14 yılını dolduran ve 550 bölüme yaklaşan 'Arka Sokaklar'ın en çok konuşulan 3. dizi olması inanılmaz. Hala da cuma günlerinin TOTAL birincisi olarak yoluna devam ediyor.

2. 'Diriliş Ertuğrul'dan sonra 'Kuruluş Osman' da aynı başarıyı yakaladı. Çarşamba gününün her izleyici kitlesindeki en çok izlenen dizisi. Ocak ayında da en çok konuşulan 2. dizi olması çok normal.

113 haberle en çok konuşulan 2. dizi.

1. Gelelim birincimize. 'Mucize Doktor', yayınlandığı ilk bölümden beri ayın en çok izlenen ve en çok konuşulan dizisi olmaya devam ediyor. Hakkında olumsuz bir şey göremediğimiz bu dizinin dokunduğu sosyal mesajlar için de ayrıca kutluyoruz. Helal olsun!

134 haberle en çok konuşulan 1. dizi.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.02.2020

"Neden Türk dizileri izlemiyorsun? Çok güzel şeyler var." Şu listeye bak. İnternette izleyecek hiçbir şey bulamazsam, bir tabureye oturur, duvarı seyrederim, daha iyi.

07.02.2020

inşallah şerefin gızını nın gününü değiştirirler

07.02.2020

şerifin garısı

07.02.2020

Sallasan diziye değen bir dönemde konuşulan dizi sayısı bir hayli az olmuş. Saygılar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ