Obama'nın Vietnam'daki 18 TL'lik Akşam Yemeği Dünya Gündeminde

ABD Başkanı Barack Obama ve dünyanın en ünlü yemek programcısı Anthony Bourdain birlikte akşam yemeğine çıkarsa ne kadar hesap öder? Cevabı 18 Türk lirası...

Obama’yla birlikte Vietnam'ın başkent Hanoi’de noodle yiyen Bourdain, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 6 dolar hesap geldiğini ve hesabı kendisinin ödediğini açıkladı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İkilinin mütevazı yemeğine ilişkin görüntüleri ünlü şef ve başarılı tv programcısı Anthony Bourdain Twitter adresinden paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Alçak plastik tabure, ucuz ama lezzetli noodle'lar, soğuk Hanoi birası' diye yazan Bourdain'in bu paylaşımı Twitter'da 10 binden fazla retweet aldı.

1963-1973 yılları arasında binlerce insanın öldüğü Vietnam'ın başkentinde çekilen bu fotoğrafın tarihi önemi dünya kamuoyunun gündeminde. 

Bourdain’in CNN’de yayınlanan programı Parts Unknown’un Obama’lı bölümü eylül ayında yayınlanacak.

Asya turu kapsamında Vietnam'ı da ziyaret eden ABD Başkanı, dün ülkesinin Vietnam'a yönelik silah ambargosunu tamamen kaldıracağını açıklamıştı

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
24.05.2016

O gömleğin içine o atlet giyilir mi ya... sen amerikan başkanısın aksaray-eyüp minibüs hattı şoförü değilsin be obama.

24.05.2016

Medya oyunu, göz boyama yazanlar olmuş ama arkadaşlar bir göz boyama söz konusu olsaydı bu Bush'a da yapılırdı ve bu kadar nefret edilen bir lider olmazdı. Sırf Obama için göz boyama yapılıyor evet tabi hı hı çok haklısınız ne ayrıcalığı varsa... Adam sizin ''reisinizin'' üstünde bir adam sindirin artık.

24.05.2016

Ay sonu gelince ben (temsili) :

TÜM YORUMLARI OKU (47)