'O Ses Türkiye'de Kürtçe Ninni Söylemek İçin İzin İstedi: 'Türkçe Bilmeyen Anneme Kürtçe Seslenebilir miyim?'

O Ses Türkiye'de Hayri Kasaç isimli yarışmacı Kürtçe bir ninni söylemek için program sunucusu Acun Ilıcalı’dan “20 saniyelik” izin istedi.

Ninniyi Türkçe bilmeyen annesi için söylemek isteyen Kasaç, Türkiye halklarına da selam yolladı.

Yarışmada elenmesinin ardından veda ederken Acun Ilıcalı’dan Türkçe bilmeyen annesine Kürtçe seslenmek için izin isteyen Kasaç, “Lorî lorî” isimli ninniyi söyledi.

Kaynak: Evrensel

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR

Bu niye haber oluyor hiç anlamıyorum. Türkçe bilmeyen annesine Fransızca mı seslensin adam? Hayır Fransızca seslense hiçbir haber olmayacaktı, Kürtçe seslenince mi haber oluyor. Arkadaşlar Kürtçe bir dil... Nasıl ki Dünya'da sayısız dil varsa, Kürtçe de onlardan biri. Milleti o yarışmaya çıkartıp, Rusça, İngilizce konuşturuyorsunuz, Kürtçe konuşunca niye haber oluyor kafayı yememek elde değil ya...

15.02.2020

Niye haber oluyor çünkü birazdan burada Türk-Kürt atışmaları başlayacak.

15.02.2020

Bunda yanlış olan nedir neyi beğenmediniz ??? İnsan kendi dilinde şarkı söyleyemez mi ?? Ne güzel sonda Türkiye halklarını selamladı ne mutlu hep beraberiz her birimiz ayrı bir renk lütfen artık şu boş milliyetçiliği aşın başka dilde dinleseniz bu kadar rahatsız olmazsınız Kürtçe oldu mu hemen öfkeleniyorsunuz neden neden neden bi sorun kendinize

Kürt düşmanlıgı olmasında Türkiye de yaşayıpta '' Tek kelime bilmiyor '' demekten utanır biraz insan ! Ben almanyada yaşayacagım ve tek kelime almanca bilmeyeceğim ! Var mı böyle bişi ? Bu kadın dün gelmemiştir sanırım Türkiye'ye yurt dısındaysa bişi diyemem lakin ülke sınırları içersinde yasayıpta tek kelime türkçe bilmemek Türklere yapılan ırkcılıktan baska bişi değil ! ! tek kelime öğrenmek cok mu zor geldi ?? Hadi ordan bea ! kendince mazlum siyaseti yapmış ! TÜRKİYE SINIRLARINDA YAŞAYIPTA TEK KELİME TÜRKÇE BİLMEYEN YADA ÖĞRENMEYEN İNSANLARA GRAM SAYGI DUYMADIM DUYMUYOR VE DE DUYMİCAM !

15.02.2020

Suriyelileri ne yapıcaz onu bunu bırakda

TÜM YORUMLARI OKU (72)