O Ses Türkiye’de Jürinin Kalbini Çalan 10 Ses

O Ses Türkiye’de heyecan gitgide artıyor ve finale yaklaştıkça birbirinden güzel sesler muhteşem performanslar sergiliyor. Böyle olunca da jüri hayranlığını gizleyemiyor. Bakalım siz gizleyebilecek misiniz?

1. Ali Mert Habip

Murat Boz’un takımında yoluna devam eden Ali Mert Habip, sahneye ilk çıktığı andan itibaren sesiyle herkesi etkilemeyi başararak jürinin kalbinde taht kurdu.

2. Deyiş Devran Kılıç

Ekranlarda duymaya pek alışık olmadığımız metal vokalleriyle alışılmışın dışına çıkmayı başaran Deyiş Devran Kılıç güçlü sesiyle Ebru Gündeş’in takımında ve finalde yerini almak için kıyasıya yarışıyor.

3. Ali Dağaşan

Buğulu sesiyle Gökhan ve Hakan’ı etkilemeyi başaran Ali Dağaşan finale adım adım yaklaşan isimlerden biri.

4. Aziz Kiraz

Hem  hayran bırakan sesi hem de efendiliğiyle tüm izleyenleri etkileyen Aziz Kiraz Hadise’nin takımına yoluna devam ediyor.

5. İlker Arslan

Güzel sesini değişik tarzıyla tamamlayan İlker Arslan, O Ses Türkiye’nin iddialı isimlerinden bir tanesi... Murat Boz’un takımında bulunan İlker Arslan finale kadar gidebilecek mi hep beraber göreceğiz.

6. Umut Karabulut & Barış Demir

Yarışmaya grup olarak katılan Umut ve Barış, yakaladıkları muhteşem uyum ile Gökhan ve Hakan’ın takımında adım adım finale yürüyor.

7. Nur Ateş

Güçlü sesiyle herkesi büyüleyen Nur Ateş her geçen gün finale daha da yaklaşırken, ne kadar iddialı olduğunu her fırsatta izleyicilere göstermeyi başarıyor.

8. Onur Baytan

O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’in takımında yarışan yetenekli Onur Baytan etkileyici sesiyle alkışları toplamaya devam ediyor.

9. Türkan Kürşad

O Ses Türkiye’nin genç adaylarından Türkan Kürşad,  büyüleyici sesi ile Gökhan ve Hakan’ın takımını en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

10. Deniz Akyürek

Ebru Gündeş’in takımının iddialı isimlerinden Deniz Akyürek seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Bonus: Performanslar gerçekten de unutulmaz değil mi? Peki acaba Türkiye’nin “O Ses”i kim olacak? Birbirinden güzel seslerin arasından sıyrılarak yarışmayı kim kazanacak? O Ses Türkiye’de çeyrek final, yarı final ve final heyecanı, sahne arkasından canlı yayınlarla Fanta Periscope kanalında! Hemen takibe alın, bu büyük heyecanın hiçbir anını kaçırmayın!

Popüler İçerikler

Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
31.01.2016

Emre sertkaya ? busegül yalçın? tamay özaltun? nutsa da elenmiş olmasına rağmen buradakilerden daha başarılı ;)

30.01.2016

TAMAY NERDE??

01.02.2016

Olmamış. Nerde Tankurt? Emre Sertkaya? Tamay?

TÜM YORUMLARI OKU (13)