O Maçlara Instagram'dan Fenerbahçe Yorumu...

Fenerbahçe dün Yargıtay’ın şike kararı verdiği 4 karşılaşmanın fotoğraflarını Instagram’dan yayınlayarak tepkisini gösterdi. Fotoğraflarda maçlardaki şike söylemine karşın yaşanılanlar imalı bir şekilde şöyle anlatıldı...

1-Karşılaşmanın ne kadar stresli geçtiğine vurgu yapılıyor. Paylaşılan fotoğraf Stoch’un attığı gol sonrası yaşanılan sevinçteki gözyaşları. Başarılı oyuncu attığı golün ardından yaşadığı stres nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayıp stresten ağlıyor.

2- Bu karşılaşma için gösterilen fotoğrafta Karabükspor kalecisi Tomiç’in, ligde bir iddiaları olmamalarına rağmen son anlarda gol aramak için ileri çıkması gösteriliyor. Volkan ile Tomiç tartışıyor. Volkan Demirel o meşhur, “Sen burada ne arıyorsun ulan” cümlesini meslektaşı Tomiç için kullanıyor.

3-CÜNEYT Çakır’ın penaltı verdiği bir fotoğraf tercih edilmiş. Burada vurgulanmak istenen şey Ankaragücü’nün o gün Çakır’ın verdiği penaltı ve kırmızı kart sonrası 10 kişi kalmasınının ardından 0-0 giden maçın değiştiği. Yani, “Şike varsa Cüneyt Çakır bunun neresinde?” diye soruluyor.

Hürriyet

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı