O Kız 23. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D'nin Content House imzası taşıyan dizisi O Kız dün akşam 23. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu'nun başrollerini paylaştığı dram dizisinin adım adım finale yaklaştığı düşünülüyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; O Kız son bölüm tek parça full izleme ekranı...

O Kız son bölümde; yıllar sonra çiftlikte bir araya gelen Melek ve Kadir bu durumdan çok etkilenir.

Melek ve Sinan herkesten uzak bir köşede çiftlikle alakalı bir problem yaşarken, eski günlerin anılarına dalan Kadir kızı Zeynep'in büyük bir duygu patlaması yaşamasına sebep olur.

Babasının çiftlikte büyüdüğünü öğrenen Zeynep, neden bu hale geldiğini merak etmektedir. İstanbul'da olan İsmail ve Türkan, Kadir ve Zeynep'in çiftlikte olduğunu öğrenmesiyle sarsılmıştır.

Melek ve Sinan arasındaki gerilim her geçen saniye daha da artmaktadır. Sitare ise kimseye bir şey çaktırmadan aradaki tansiyonu düşürmek durumunda kalır.

Sitare, Sinan'la baş başa kaldığı an ise onun hedefine girdiğini anlayacaktır.

O Kız Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Zeynep ve Melek el ele donup kalmış gibilerdir. Kadir hayal ettiği büyük anne kız kavuşmasını heyecanla beklerken, Sitare onlardan birkaç metre arkada nefesini tutmuş Zeynep’in tepkisini bekliyordur. Melek, Sitare’nin oyununa hazırlıksız yakalanmış durumda, şoku atlatıp tepki bile veremeden Zeynep’in suratına bakmaktadır. Zeynep allak bullak olmuştur.

Zeynep dev bir şok içindedir artık. Nefes bile almadan Melek’e bakakalırken, Melek tutuk bir halde mırıl mırıl büyük itirafa başlar. Kadir çocuksu bir heyecan içinde, yerinde zor duruyordur.

Paralelde Doruk allak bullak onları izliyordur. Onları duyamıyor ama beden dillerinden, arada inişli çıkışlı yükselen Zeynep’in sesinden ne olduğundan en ufak şüphesi yoktur. Zeynep artık gerçeği öğrenmiştir.

Detaylar burada:

O Kız 22. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

O Kız 23. Bölüm İzleme Ekranı

O KIZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

O Kız 21. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu