O Kız 21. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi O Kız dün akşam üç haftalık bir aranın ardından yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Ozan Orhonlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın başrolünde yer aldığı O Kız dizisinin yeni bölümünde yaşananlar büyük bir merak konusu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; O Kız son bölüm tek parça full izleme ekranı...

O Kız son bölümde; Sitare ve Ozan arasındaki hesaplaşma hız kesmeden devam etmektedir. Zeynep ise daha fazla dayanamadan ortaya çıkmıştır.

Sitare ve Ozan bu durum karşısında şok olur. Zeynep ise onlara açıklama yapmaya fırsat dahi sunmadan nişanı terk ederek gider.

Melek, kendisini son derece kötü hisseden Zeynep'i avutacak isim olur. Sitare yan yana gördüğü ikiliden sonra Melek'in oyununa geldiğini fark eder.

Sitare'nin burada oyuna sokacağı isim Kadir olur. Zeynep'in kendisine küstüğünü söyleyerek Kadir'den yardım ister.

Bu duruma dayanamayan Kadir ise Sitare ve Zeynep'i barıştırmak için harekete geçer. Emrivaki yaparak ikiliyi bir araya getirir. Sitare bu fırsatı kendi lehine kullanmayı çok iyi bilecektir.

O Kız Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Melek ve Doruk’u öpüşürken gören Kadir büyük bir duygusal yıkım yaşar ve kimseye gözükmeden ortadan kaybolur. Ailesi endişeli bir şekilde Kadir’i ararken, Sitare Kadir’i kendi kapısında bulur. Melek ve Doruk’u gördükten sonra kalbi aşk acısıyla paramparça olan Kadir, aşk acısını konuşmak için Sitare’ye gitmiştir.

Zeynep’in gerçekten Ozan’la evlenmek istediğine inanan Doruk, Zeynep’e hiç belli etmese de duygusal olarak ağır bir yıkım yaşamaktadır. Zeynep ise Ozan konusunda karşı karşıya kaldığı emrivakinin zorluğu içindedir. Zeynep’in nişanlanmasıyla ağır darbe alan Doruk, nişanda Kadir ve Melek arasında bir tuhaflık olduğunu sezmiştir. Minicik bir şüphenin peşine takılır ve öğrendikleri karşısında dehşete düşer.

Detaylar burada:

O Kız 20. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

O Kız 21. Bölüm İzleme Ekranı

O KIZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

O Kız 19. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi