O Kız 2. Bölüm İzleme Ekranı: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D ekranlarının yeni sezonda hikayesiyle herkesi hüzne boğan dizisi O Kız, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. İkinci bölümüyle yine gündeme damgasını vuran dizi, Content House imzası taşıyor. Sırma Yanık'ın kaleminden çıkan dram türündeki O Kız'ın son bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için O Kız 2. bölüm tek parça full izleme ekranı.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbşaoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer'in yer aldığı O Kız, yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanan yapımlar arasında.

Dün akşam 2. bölümüyle ekrana gelen O Kız'da ;skandal olan görüntüleri sosyal medyaya sızdıran Sitare, Zeynep'in hayatının ortasına adeta bir bomba bırakır.

Tüm hayatı dönülemez bir şekilde değişmeye başlayan Zeynep, neler yaşayacağının farkında dahi değildir.

Ev ahalisinin, özellikle eniştesinin bu durumu fark etmesinden korkan Zeynep, her şeyi saklamaya çalışsa da babası Kadir'den durumu saklayamaz.

Sitare'nin herkesten önce yaydığı görüntüler Ozan'ın kurtulmasını sağlayacak diye düşünülürken, olay tam tersi şekilde ilerlemeye başlar. Bu esnada Zeynep aklına asla gelmeyecek şeyler yaşamaya başlamıştır.

O Kız 2. Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

O KIZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

O Kız 1. Bölüm: O Kız Son Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!