O Etleri Yağmur Duasında 1.500 Kişiye İkram Etmişler!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir kamyon kasasında taşınan etlerin yağmur duası etkinliğinde 1500 kişiye ikram edildiği ortaya çıktı. 

Ankara Polatlı’da bir kamyonet kasasında hijyen kurallarına aykırı şekilde taşınan et görüntüleri sonrası İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

👇

Mide Bulandıran Görüntü! Kilolarca Eti Böyle Taşıdılar

Vatandaşlara ikram edilmiş

Ajansların aktardığına göre önceki gün mezbahada kesilen küçükbaş hayvanların eti, Sarıoba Mahallesinde yağmur duasına katılan vatandaşlara ikram edilmek üzere bu şekilde götürülmüş.

Etler, daha sonra mahalleye götürülüp parçalanarak pişirildikten sora etkinliğe katılan yaklaşık 1500 kişiye ikram edilmiş.

"Yağmur duasına yetişmesi gerekiyordu"

Sarıoba Mahallesi Muhtarı Hakan Güngör, etleri taşıyacak soğuk hava depolu ve kapalı bir araçlarının olmadığını belirterek, etlerin yağmur duasına yetişmesi için acil gitmesi gerektiğini söyledi. 

Etlerin üzerine naylon örttüklerini ve bağladıklarını kaydeden Güngör, uygun şartlarda taşıyacak bir araç bulamadıkları için mecburen bu şekilde götürdüklerini ifade etti.

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başörtüsü Takıp Ayşe'yi Taklit Etti!
YORUMLAR
09.05.2022

yağmur duası ne amk ? gir meteorolojinin sayfasına 30 gün içinde ne olacak görülüyor zaten. Yarın için güneşli olan havayı, dua ederek yağmurluya çevirebilir misin ? Eğer o işler dua ile olsaydı insanlar açlıktan ölmezdi. Eğer gerçekten bir allah varsa o bizleri unutalı çok olmuş...

09.05.2022

ADET GELENEK GÖRENEK GİBİ BİŞEY DÜĞÜN GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ. ESKİDEN DE YAPILIYORDU ŞİMDİDE YAPILMAYA ÇALIŞILIYOR. DENİZLİDE DE HER KÖYDE YAPILIR HAYVAN ORDA KESİLİK KÖYÜN HEPSİNE PAY EDİLİR. AMA ARTIK İŞİN İÇİNE SOSYAL MEDYA GİRDİĞİ İÇİN ŞOV PEŞİNDE HERKES. MAKSAT GÜNEŞLİ HAVAYI YAĞMURA ÇEVİRMEK DEĞİL. MAKSAT DUA ETMEK HAYIR ETMEK. ZATEN ŞUAN EKİNİ OLAN YAPĞMUR YAĞSIN İSTER. İKİ TARLA YAN TARAFTA KİRAZI OLAN ADAM YAĞMASIN İSTER. KİRAZ YAĞMURDA KURTLANIR HATTA DOLUYA ÇEVİRİRSE HEPSİ BERELENİR RAF ÖMRÜ AZALIR.. NEYSE. BELLİ Kİ İNANMIYORSUNUZ. YAPILMAYI VERSİN DİYE BİŞEY YOK. O İNSANLAR HER YIL PARA TOPLAR. ORDA KURBAN KESER VE DUA EDER. DEĞİŞTİRELEMEZ. BUNLAR ŞOVA ÇEVİRMİŞ KASAP TUTMUŞ ETLER NAKLİYE EDİLMİŞ FALAN FİLAN BUNLARINKİ BOŞ İŞLER. DUA DAN ÇOK ET YEMEK BUNLARIN AMACI.

O etleri yemekleri abuk subuk topluluklara ikram etmeseniz,sahurlarda eğlenmeseniz,etkinliklerde coşmasanız zaten yağmur yağsın diye dua etmek zorunda kalacağınız bir durumda olmaz toplum. Keşke mültecilerle birlikte cahil yobaz anadolular da gitse.

09.05.2022

Ermiş bu ermiş 😀😀

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ